up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Michelin

Michelin

Avdelinger

Felger og Dekk

Allt ( Michelin )

Om Michelin

Michelin, et globalt anerkjent navn innen bilindustrien, står som et symbol på innovasjon, sikkerhet og bærekraft. Med en historie som strekker seg over et århundre, har Michelin forvandlet måten verden beveger seg på, og har gjort store fremskritt innen dekkteknologi og levert eksepsjonelle produkter som har vunnet tillit fra millioner. Fra personbiler til sykler har Michlinss forpliktelse til utmerket ytelse og urokkelig kvalitet forblitt uberegnelig. Grunnlagt i 1889 av den visjonære Édouard og André Michelin i Clermont-Ferrand, Frankrike, begynte Michelin sin ferd som et dekkfabrikk.
Denne innovasjonsånden fortsatte da Michelin gikk inn i verden av bil-dekk, og introduserte radialdekkteknologi på 1940-tallet. Radialdekkets øverste grep, holdbarhet og drivstofføkonomi raskt gjort det til en industristandard. Michelins rike historie og urokkelige søken etter innovasjon har styrket sin status som en global leder innen mobilitetsløsninger. Fra å være pionerer innen løse sykkel-dekk til å revolusjonere bilindustrien, Michelins urokkelige dedikasjon til kvalitet, sikkerhet og ytelse fortsetter å drive sin arv videre.

Pioneer Excellence i mobilitetsløsninger

Michelins dekk-arv er bygget på en fundament av avansert teknologi og dekk ytelses-optimalisering. Tilpasset et bredt spekter av kjøretøy, har Michelin-dekk kuttende-kant-egenskaper som innovativt mønster, silika-baserte komponenter for forbedret grep og robust konstruksjon for holdbarhet. Designet for å møte kravene til profesjonelle syklister og rekreasjonelle ryttere, tilbyr Michelin sykkel-dekk eksepsjonell grep, lav rullemotstand og punkteringsmotstand. Disse dekkene er et vitnesbyrd om merket dedikasjon til å presse grensene for hva som er mulig innen sykkelsport. Michelins sykkel-dekk for vei epitomiserer presisjons-teknologi og ytelse. Utformet for å levere hastighet, stabilitet og tillit til veien, bruker disse dekkene avanserte komponenter og mønstre for å sikre optimal grep i ulike forhold. Enten det er en glatt asfaltert overflate eller utfordrende våte veier, gir Michelin sykkel-dekk for vei ryttere den kanten de trenger for å lykkes. Komplimenterende sine dekk-tilbud, Michelin´s innvendige slanger innebærer samme kvalitet og pålitelighet. Designet for å være motstandsdyktige og kompatible med Michelin-dekk, sikrer disse innvendige slangene konsekvent trykk og pålitelig ytelse.
Over hele verden er Michelin synonymt med dekk som forbedrer kjøre- og rytteopplevelser. Fra personbiler til kommersielle lastebiler, prioriteres Michelin-dekk sikkerhet, drivstoff-økonomi og holdbarhet. Gjenkjennende den voksende populariteten av grus-sykling, introduserte Michelin grus-dekk som kombinerer robusthet med ytelse. Michelin grus-dekk eksemplifiserer merkets dedikasjon til å tilpasse seg skiftende trender mens det holder sin forpliktelse til kvalitet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk