up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Michelin

Michelin

Kategorier

Hjul och Däck

Allt ( Michelin )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Michelin

Michelin, en globalt uppskattat namn inom bilindustrin, står som ett symbol för innovation, säkerhet och hållbarhet. Med en historia som sträcker sig över ett sekel, har Michelin förändrat människors sätt att röra sig, genom att driva framsteg inom däckteknik och leverera utmärkta produkter som vunnit miljontals människors förtroende. Från personbilar till cyklar, Michelins övertygelse om överlägsen prestanda och oföränderlig kvalitet är oöverträffad. Grundat 1889 av visionären Édouard och André Michelin i Clermont-Ferrand, Frankrike, började Michelin sitt äventyr som däcktillverkare.
Denna anda av innovation fortsatte när Michelin gav sig in i världen av bildäck, genom att införa radiell däckteknik på 1940-talet. Radiella däckets överlägsna grepp, hållbarhet och bränsleeffektivitet blev snabbt en industristandard. Michelins rika historia och oförtröttliga strävan efter innovation har förstärkt dess status som en global ledare inom mobilitetlösningar. Från att ha varit pionjär inom lösa cykeldäck till att revolutionera bilindustrin, Michelins oföränderliga hängivenhet till kvalitet, säkerhet och prestanda fortsätter att driva dess arv framåt.

Pionjär inom mobilitetslösningar

Michelins däckarvsbyggs på en grund av avancerad teknik och prestandaoptimering. Som svarar på en mångfald av fordon, Michelins däck har kantiga funktioner som innovativa mönster, silikonbaserade föreningar för förbättrad dragkraft och robust konstruktion för hållbarhet. Designade för att möta kraven hos professionella cyklister och rekreationscyklister, Michelins cykel däck erbjuder exceptionellt grepp, låg rullmotstånd och punkteringsbeständighet. Dessa däck är ett vittnesmål om märkets hängivenhet att trycka gränserna för vad som är möjligt i cykelns värld.
Michelins cykelväg däck utmärker precisionsteknik och prestanda. Konstruerade för att leverera hastighet, stabilitet och självförtroende på vägen, använder dessa däck avancerade föreningar och mönster för att säkerställa optimal grepp under olika förhållanden. Oavsett om det är en mjuk asfaltskiva eller utmanande våta vägar, Michelins cykelväg däck ger cyklister kanten som behövs för att prestera. Kompletterande deras däckutbud, Michelins inre tube återspeglar samma kvalitet och tillförlitlighet. Designade för att vara resistenta och kompatibla med Michelins däck, säkerställer dessa inre tube konsekvent tryck och pålitlig prestanda.
Över hela världen är Michelin synonymt med däck som förhöjer kör- och åkupplevelser. Från personbilar till kommersiella lastbilar, Michelins däck prioriterar säkerhet, bränsleeffektivitet och hållbarhet. Med tanke på gruscyklingens växande popularitet, introducerar Michelin grusdäck som förenar robusthet med prestanda. Michelins grusdäck exemplifierar märkets hängivenhet att anpassa sig till föränderliga trender samtidigt som man upprätthåller sitt förbund med kvalitet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga