Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Wilier

Om Wilier
"Wilier, en italiensk ikon innen sykling, har vært synonymt med ekspertise, innovasjon og lidenskap siden starten i 1906. Med en arv som strekker seg over et århundre, har Wilier konsekvent presset grensene for sykkeldesign og ytelse. Det har blitt et velkjent navn blant syklister over hele verden.
Mens Wilier fortsetter å utvikle seg, forblir deres forpliktelse til å presse grensene for sykkelteknologi og design urokkelig. Med en rik historie med prestasjoner innen konkurransesykling og en dedikasjon til å møte de forskjellige behovene til syklister, forblir Wilier et merke som syklister stoler på og elsker. Velg Wilier og opplev lidenskapen og innovasjonen som har definert italiensk sykling i generasjoner.

Wilier pionerer ekspertise innen sykler

Wilier tilbyr et variert utvalg av sykler skreddersydd for å møte behovene til enhver syklist. Deres forpliktelse til kvalitet og ytelse skinne gjennom i hver modell av Wilier sykler, enten du er en profesjonell eller en fritidssyklist. Wilier landeveissykler er designet for fart, presisjon og komfort. Laget av toppmoderne materialer og designet med aerodynamikk i tankene, gir de den ultimate sykkelopplevelsen på asfalten. Enten du takler bratte stigninger eller jakter på personlige rekorder, er Wilier landeveissykler din ideelle følgesvenn.
For de som søker eventyr utenfor allfarvei, er Wilier grussykler et perfekt valg. Disse allsidige maskinene er bygget for å takle ujevnt terreng, grusveier og stier med letthet. De kombinerer robust holdbarhet med responsiv håndtering, og gir deg friheten til å utforske nye horisonter. Ved å inkorporere det nyeste innen e-sykkelteknologi, forsterker Wilier elektriske sykler din tråkkraft samtidig som de opprettholder det klassiske italienske designet og håndverket. Enten det er for pendling eller avslappende turer, gir disse syklene en sømløs blanding av elektrisk assistanse og tradisjonell sykkelopplevelse.
Merkets ekspertise strekker seg til å lage høytytende Wilier sykkelrammer. Nøyaktig designet og konstruert, er rammene deres grunnlaget for eksepsjonelle sykler. Hver ramme er et vitnesbyrd om deres dedikasjon til innovasjon og kvalitet, og sikrer en solid og effektiv sykkeltur. Wilier forstår at syklister trenger pålitelig utstyr for sine reiser. Wilier sykkelvesker er designet med funksjonalitet og stil i tankene, og tilbyr rikelig med lagringsplass og holdbarhet for å beskytte ditt verdifulle utstyr mens du er på farten. For å fullføre Wilier opplevelsen er deres utvalg av sykkelklær. Fra trøyer og bukseseler til jakker og tilbehør, kombinerer Wilier sykkelklær linje italiensk eleganse med avanserte materialer og ergonomisk design. Enten du konkurrerer eller sykler for moro skyld, sørger deres klær for komfort og stil."