Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Wilier

Information för Wilier
"Wilier, en italiensk ikon inom cykelvärlden, har varit synonymt med excellens, innovation och passion sedan det grundades år 1906. Med en arv som sträcker sig över ett sekel har Wilier konsekvent pushat gränserna inom cykeldesign och prestanda. Det har blivit ett välkänt namn bland cyklister världen över.
Som Wilier fortsätter att utvecklas, så förblir dess åtagande att utmana gränserna för cykelteknologi och design oförändrat. Med en rik historia av prestationer inom tävlingscykling och en hängivenhet att möta de olika behoven hos cyklister, fortsätter Wilier att vara ett varumärke som cyklister litar på och älskar. Välj Wilier och upplev passionen och innovationen som har definierat italiensk cykling i generationer.

Wilier pionjärer i cykelexcellens

Wilier erbjuder ett brett utbud av cyklar som är skräddarsydda för att möta behoven hos varje cyklist. Deras åtagande för kvalitet och prestanda skiner igenom i varje modell av Wilier cyklar, oavsett om du är professionell eller en fritidsryttare. Wilier racercyklar är utformade för hastighet, precision och komfort. Tillverkade av toppmoderna material och designade med aerodynamik i åtanke, ger de den ultimata cykelupplevelsen på asfalt. Oavsett om du tar dig an branta backar eller jagar personliga rekord, är Wilier racercyklar ditt perfekta sällskap.
För de som söker äventyr utanför den vanliga vägen, är Wilier gruscyklar ett perfekt val. Dessa mångsidiga maskiner är byggda för att hantera tuff terräng, grusvägar och stigar med lätthet. De kombinerar hållbarhet med responsiv hantering, vilket ger dig friheten att utforska nya horisonter. Genom att integrera den senaste e-cykelteknologin, förstärker Wilier elcyklar din trampkraft samtidigt som de behåller den klassiska italienska designen och hantverket. Oavsett om det är för pendling eller avslappnade cykelturer, ger dessa cyklar en sömlös blandning av elassistans och en traditionell cykelupplevelse.
Varumärkets expertis sträcker sig till att skapa högpresterande Wilier cykelramar. Noggrant designade och konstruerade, är deras ramar grunden för exceptionella cyklar. Varje ram är ett bevis på deras dedikation till innovation och kvalitet, vilket garanterar en stabil och effektiv cykeltur. Wilier förstår att cyklister behöver pålitlig utrustning för sina resor. Wilier cykelväskor är designade med funktionalitet och stil i åtanke och erbjuder gott om lagringsutrymme och hållbarhet för att skydda ditt värdefulla utrustning när du är på språng. För att komplettera Wilier-upplevelsen finns deras sortiment av cykelkläder. Från tröjor och cykelbyxor till jackor och tillbehör, kombinerar Wilier cykelkläder italiensk stil med avancerade material och ergonomiska design. Oavsett om du tävlar eller cyklar för nöjes skull, garanterar deras kläder komfort och stil."