Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Petzl

Petzl
Information för Petzl
Petzl, ett namn som är synonymt med innovation och expertis inom utomhusutrustning, har varit en drivkraft för att möjliggöra för äventyrare och professionella att säkert erövra nya höjder. Grundat 1975 av Fernand Petzl, en ivrig grottforskare och upptäckare, började märkets resa med uppfinningen av den första handsfree belysningslösningen för underjordiska utforskningar. Denna banbrytande uppfinning markerade början på ett märke som är dedikerat att driva gränserna för möjligheterna inom äventyrsidrott. Petzls engagemang för excellence, säkerhet och kvalitet har drivit det att bli en global ledare inom skidutrustning, klättringstillbehör, hjälmar, isyxe, strålkastare och krampon. Märket Petzl, som finns på Snowinn, har redefinierat sättet som äventyrare och professionella närmar sig utmaningar i det fria. Med en rik historia av innovation och ett komplett sortiment av skidutrustning, klättringstillbehör, hjälmar, isyxe, strålkastare och krampon, fortsätter Petzl att ge individer möjligheten att utforska världens mest krävande landskap med självförtroende och entusiasm.

Utforska höjder med Petzl

Petzls försök att ta sig in på skidutrustning har varit ingenting mindre än revolutionerande. Byggt på ett fundament av teknisk expertis och skidåkares behov, levererar Petzl skidutrustning en exceptionell prestanda på backarna. Petzls skidutrustnings sortiment tillgodoser åkare på alla nivåer, för att säkerställa en smidig blandning av säkerhet och äventyr. För dem som söker spänningen att ta sig ut i bakbacken, står Petzls skidklättring utrustning som en pålitlig följeslagare. Petzls sortiment av skidtursbindningar, krampon och selar är noggrant designade för att hantera de unika kraven från off-piste äventyr. Säkerhet står i fokus i Petzls skidhjälmar. Genom att använda avancerade tekniker och innovativa design, ger dessa hjälmar skidåkarna nödvändig skydd utan att kompromissa med komfort. Oavsett om du sladdar ner backarna eller utforskar obefläckade pudersnö, är Petzls skidhjälmar konstruerade för att möta de högsta säkerhetsstandarderna. När bergen är täckta med is och snö, blir Petzl isyxe ett nödvändigt verktyg för alpinister och klättrare. Tillverkade med precision och hållbarhet i åtanke, ger dessa isyxe exceptionellt grepp, balans och prestanda, och möjliggör för klättrare att bestiga frysta toppar med självförtroende.
Petzls banbrytande arv inom belysnings teknik lyser igenom i deras sortiment av strålkastare. Från kompakta modeller som är perfekta för trail running till kraftfulla alternativ som är anpassade för grottforskning eller skidåkning på natten, lyser Petzls strålkastare upp vägen framför, och säkerställer klar sikt i även de mest utmanande förhållandena. Designade för optimal traction på isig terräng, är Petzl krampon ett vittnesbörd om varumärkets engagemang för att producera högkvalitativ klättring utrustning. Dessa krampon ger en pålitlig grepp på snö och is, och förbättrar säkerheten under krävande alpinistiska företag.