up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Rehall

Rehall

KAIKKI ( Rehall )

Noin Rehall

Rehall on maailman huippubrändi lasketteluvaatteissa, tarjoten laajan valikoiman alusvaatteita miehille, naisille ja lapsille. Vuonna 2005 perustettu Rehall on rakentanut vahvan maineen suorituskykyisestä, innovatiivisesta ja tyylikkäästä lasketteluvaatteesta, joka antaa ihmisille mahdolisuuden hyödyntää aikaa rinteessä parhaalla mahdollisella tavalla. Rehall-brändiä on ohjannut intohimo lasketteluun ja sitoutuminen tarjoamaan eri tasoisille laskettelijoille tarvittavat varusteet menestykseen ja nautintoon lajista. Tuotemerkin tutkimus- ja kehitystyö on johtanut laajaan Rehall-takkeihin, housuihin ja aluspukeutumiseen, jotka eivät ole vain toiminnallisia, vaan myös erittäin tyylikkäitä.
Rehall-lasketteluvaatteet tarjoavat laajan valikoiman miesten, naisten ja lasten vaatteita, joka vastaa jokaisen laskettelijan tarpeisiin ja mieltymyksiin. Miehille suunnatusta Dick-R-laskettelutakista naisille suunnattuun Tess-R-takkiin saakka Rehall-lasketteluvaatteet tarjoavat täydellisen yhdistelmän tyyliä ja toiminnallisuutta. Rehall-lasketteluvaatteet tarjoavat myös laajan valikoiman aluspukeutumista, mukaan lukien RONN-R Mens Ski-Pulli Basis -malliston, jotta saavutetaan optimaalinen lämpösuoja ja mukavuus.
Rehall-miehille suunniteltu vaatetus on tarkoitettu modernille seikkailijalle, tarjoten yhdistelmän suorituskykyä, tyyliä ja mukavuutta lasketteluun, ulkoilmaan tutustumiseen tai pelkästään luotettavan arkivaatetuksen etsimiseen. Takit, housut, neuleet ja aluspukeutuminen on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja kehittyneistä tekniikoista lämmön, mukavuuden ja liikkumisen vapauden varmistamiseksi. Rehall-miehille suunnattu vaatetus on hyvin hinnoiteltu ja tarjoaa modernin ilmeen kaikille kehoille.
Rehall tekee vaatteita naisille, jotka rakastavat oleskelua ulkona ja hauskanpitoa. Rehall-naisille suunnatut vaatteet tarjoavat laskettelutakit, housut ja alusvaatteet, jotta pysyt lämpimänä ja kuivana rinteessä. Rehall-naisille suunnattu vaatetus sisältää myös neuleita, paidat, housut ja takit arkikäyttöön näyttämään tyylikkäältä ja tuntemaan olonsa mukavaksi. Rehall-naistenvaatteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja saatavana useissa kokoissa, jotta ne sopivat kaikille kehoille. Rehall-naistenvaatteet ovat myös hyvin hinnoiteltuja ja edullisia.
Rehall ymmärtää, kuinka tärkeää on pitää lapset mukavina ja tyylikkäinä ulkoilma-seikkailuissaan. Rehall-lastenvaatteet tarjoavat omistautuneen lastenvaatemalliston, joka on suunniteltu erityisesti nuorten laskettelijoiden ja ulkoilmaseikkailijoiden tarpeisiin. Rehall-vaatteet on suunniteltu erityisesti lapsille, ja ne sisältävät ominaisuuksia, kuten säädettäviä hihoja, hauskoja muotoiluja ja kirkkaita värejä. Rehall-lastenvaatteet tarjoavat myös neuleita, paidat, housut ja takit arkikäyttöön.
Rehall tekee lämpimiä ja tyylikkäitä takkeja kaikenlaiseen säähän. Rehall-takit sisältävät laskettelutakit, jotka ovat vedenpitäviä ja hengittäviä. Rehall-takit tarjoavat myös arkitakit, kuten bomberitakit ja sadevaatteet, jotka ovat täydellisiä rennompaan käyttöön. Rehallllä on takki, joka pitää sinut mukavana ja hyvän näköisenä. Rehall-takit sisältävät vettähylkiviä ja hengittäviä materiaaleja, tarkasti paikallaan sijoitettuja eristyksiä ja muotoiltuja suunnitteluja.
Rehall tarjoaa housuja kaikenlaiseen seikkailuun, mukaan lukien lämpimät ja kuivat lasketteluhousut, hengittävät vaellushousut ja tyylikkäät arkihousut. Rehall tarjoaa eri tyylejä, kuten farkut, kammarit, legginsit ja joggerit, varmistaakseen, että löydät täydellisen parin tarpeisiisi.
Rehall-alusvaatteet ovat olennainen ensimmäinen kerros ulkoilma-seikkailuihin, tarjoten lämmön, kosteutta siirtävät ominaisuudet ja mukavuuden erilaisissa sääolosuhteissa. Ne tarjoavat täydellisen pohjan kerroksille, pitäen sinut lämpimänä ja kuivana kaikissa toiminnoissa. Rehall-alusvaatteet on suunniteltu siirtämään kosteutta ja säätelemään kehon lämpötilaa, tarjoten mukavan ja kuivan pohjan lasketteluseikkailuillesi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje