Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Rehall

Information för Rehall
Rehall är en ledande märke inom skikläder, som erbjuder ett komplett utbud av kläder för män, kvinnor och barn. Grundat 2005 har Rehall byggt upp ett starkt rykte för högpresterande, innovativa och stilfulla skikläder som ger individen möjlighet att utnyttja den tid de tillbringar på slalombackarna till fullo. Rehall har drivits av en passion för skidåkning och ett förbundskap om att ge skidåkare på alla nivåer den utrustning de behöver för att prestera på topp och njuta av sporten. Varumärkets engagemang för forskning och utveckling har resulterat i en rad Rehall-jackor, byxor och baslager som inte bara är funktionella utan också otroligt stilfulla.
Rehalls skikläder erbjuder ett brett utbud av herrkläder, damkläder och barnkläder för att passa alla skidåkares behov och preferenser. Från Dick-R skijackan för män till Tess-R jackan för kvinnor ger Rehalls skikläder en perfekt kombination av stil och funktion. Rehalls skikläder erbjuder också ett omfattande utbud av baslager, inklusive RONN-R Mens Ski-Pulli Basis, för att säkerställa optimal värme och komfort.
Rehalls herrkläder är designade för den moderna äventyraren, erbjuder en kombination av prestanda, stil och komfort för att slå slalombackarna, utforska utomhus eller bara leta efter pålitliga vardagskläder. Jackor, byxor, tröjor och baslager är gjorda med högkvalitativa material och avancerade teknologier för värme, komfort och rörelsefrihet. Rehalls herrkläder är välprissatta och erbjuder en modern look för alla kroppstyper.
Rehall gör kläder för kvinnor som älskar att vara ute och ha kul. Rehalls damkläder har skijackor, byxor och baslager för att hålla dig varm och torr på backarna. Rehalls damkläder har också tröjor, skjortor, byxor och jackor för vardagsbruk för att se stilfulla ut och känna sig bekväma. Rehalls damkläder är gjorda med högkvalitativa material och finns i olika storlekar för att passa alla kroppstyper. Rehalls damkläder är också välprissatta och prisvärda.
Rehall förstår betydelsen av att hålla barnen bekväma och stilfulla under deras utomhusäventyr. Rehalls barnkläder erbjuder en dedikerad samling av barnkläder, designade specifikt för de behov som unga skidåkare och utomhusentusiaster har. Rehalls kläder är designade specifikt för barns behov, med funktioner som justerbara remmar, roliga design och färgglada färger. Rehalls barnkläder erbjuder också tröjor, skjortor, byxor och jackor för vardagsbruk.
Rehall gör varma och stilfulla jackor för alla typer av väder. Rehalls jackor har skidjackor som är vattentäta och andas. Rehalls jackor har också vardagsjackor som är perfekta för casual wear, som bomberjackor och regnjackor. Rehall har en jacka som håller dig bekväm och ser bra ut. Rehalls jackor har vattentåliga och andas material, strategiskt placerad isolering och artikulerade design.
Rehall har byxor för alla typer av äventyr, inklusive värma och torra skidbyxor, andas vandringsbyxor och stilfulla vardagsbyxor. Rehall erbjuder olika stilar som jeans, cargo byxor, leggings och joggers, för att säkerställa att du hittar den perfekta paret för dina behov.
Rehalls baslager är det viktigaste första lager för alla utomhusäventyr, som ger värme, fuktabsorberande och komfort i olika väderförhållanden. De erbjuder den perfekta grunden för lager på lager, som håller dig varm och torr under alla aktiviteter. Rehalls baslager är designade för att absorbera fukt och reglera kroppstemperaturen, vilket ger en bekväm och torr bas för dina skidåkningar.