Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Rehall

Om Rehall
Rehall er et ledende merke innen skiklær, som tilbyr et komplett utvalg av bekledning for menn, kvinner og barn. Grunnlagt i 2005 har Rehall bygget opp et sterkt rykte for høy ytelse, innovativ og stilig skiklær som gir individer mulighet til å utnytte tiden på slalåmen best mulig. Rehall har vært drevet av lidenskapen for ski og et forpliktende til å tilby skiløpere på alle nivåer med utstyret de trenger for å prestere og nyte sporten. Merkets dedikasjon til forskning og utvikling har resultert i et utvalg av Rehall-jakker, bukser og base layers som ikke bare er funksjonelle, men også utrolig stilige.
Rehall skiklær tilbyr et bredt utvalg av herreklær, dameklær og barneklær for å imøtekomme alle skiløperes behov og preferanser. Fra Dick-R skijakke til menn til Tess-R-jakke til kvinner tilbyr Rehall skiklær en perfekt blanding av stil og funksjon. Rehall skiklær tilbyr også et komplett utvalg av base layers, inkludert RONN-R Mens Ski-Pulli Basis, for å sikre optimal varme og komfort.
Rehall herreklær er designet for den moderne eventyreren, og tilbyr en blanding av ytelse, stil og komfort for å treffe slalåmen, utforske det utendørs eller bare å se etter pålitelig hverdagsbekledning. Jakker, bukser, gensere og base layers er laget med høykvalitetsmaterialer og avanserte teknologier for varme, komfort og bevegelsesfrihet. Rehall herreklær er godt priset og tilbyr et moderne utseende for alle kroppstyper.
Rehall lager tøy for kvinner som elsker å være ute og ha det gøy. Rehall dameklær har skijakker, bukser og base layers for å holde deg varm og tørr på slalåmen. Rehall dameklær har også gensere, skjorter, bukser og jakker for hverdagsbruk for å se stilig ut og føle seg komfortabel. Rehall dametøy er laget med høykvalitetsmaterialer og tilgjengelig i et bredt utvalg størrelser for å passe alle kroppstyper. Rehall dameklær er også godt priset og rimelig.
Rehall forstår viktigheten av å holde barna komfortable og stilige under deres utendørseventyr. Rehall barneklær tilbyr en dedikert kolleksjon av barneklær, spesielt designet for behovene til unge skiløpere og utendørsentusiaster. Rehalls klær er spesielt designet for behovene til barn, med funksjoner som justerbare stropper, lekne design og lyse farger. Rehall kids clothing tilbyr også gensere, skjorter, bukser og jakker for hverdagsbruk.
Rehall lager varme, stilige jakker for alle typer vær. Rehall jakker har skijakker som er vanntette og pustende. Rehall jakker har også hverdagsjakker som er perfekte for avslappet bruk, som bomberjakker og regnjakker. Rehall har en jakke som holder deg komfortabel og ser bra ut. Rehall-jakker har vannavstøtende og pustende materialer, strategisk plassert isolasjon og artikulerte design.
Rehall har bukser for alle typer eventyr, inkludert varme og tørre skibukser, pustende fjellbukser og stilige hverdagsbukser. Rehall tilbyr forskjellige stiler som jeans, cargo-bukser, leggings og joggebukser, og sikrer at du finner det perfekte paret for dine behov.
Rehall base layers er den essensielle første laget for et hvert utendørseventyr, som gir varme, fukttransport og komfort i forskjellige værforhold. De tilbyr den perfekte grunnsteinen for lagdeling, som holder deg varm og tørr under alle aktiviteter. Rehall base layers er designet for å wicke bort fuktighet og regulere kroppstemperaturen, og gir en komfortabel og tørr base for dine skieventyr.