up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

HP 130A Toner

plus
HP

HP 130A Toner

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse HP 130A Toner

Få dokumenter og markedsføringsmateriale til at se professionelle ud, når du udskriver med originale HP LaserJet-tonerkassetter. Hold dit hjem eller kontor produktivt - undgå spildt tid, toner og papir. Disse patroner er specielt designet til din printer.
FUNKTIONER:
Forvent kvalitet - og få den gang på gang - fra originale HP tonerpatroner. Undgå ineffektive gentagelser, spildte forsyninger og dyre forsinkelser fra udskrifter af dårlig kvalitet.
Gå ikke glip af et beat. Udskift originale HP-tonerpatroner på få sekunder, og kom tilbage til udskrivning. De er specielt designet til din HP LaserJet-printer eller MFP for at gøre installationen hurtig og let.
Hjælp med at holde forretningen fremad. Stol på originale HP-tonerkassetter til ensartet, uafbrudt udskrivning, der holder dig på opgaven og på budgettet.


Kigger du efter HP 130A Toner, eller andre elektronik og computere varer, der kommer fra HP, kig i Forbrugsstoffer afdelingen og Tonere kataloget. Udover de gode priser hos techinn butikken, din online elektronik og computere butik. Kan du også være med i det kæmpe sports fællesskab, hvor du kan læse eller dele dine egne anmeldelser af sport, træning, og fitness!

Funktioner HP 130A Toner

Farve
Sort
Kompatibilitet
HP

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up