up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Pienet Kodinkoneet

Rasvakeittimet

()
load

Kuinka käyttää rasvakeitintä?

Friteerauskeitin

Fritter on keittiökone, jota käytetään friteeraukseen. Se on kypsennysprosessi upottamalla ruoka ruokaöljyyn korkeassa lämpötilassa. Rasvakeittimellä voit valmistaa ruokia korkeassa lämmössä kypsennetyissä ruokaöljyissä tai rasvoissa. Niistä valmistetaan rapeat paahtopaistit, äyriäiset, perunaperunat ja muut ruoat nopeasti ja tehokkaasti. Voit ostaa rasvakeittimen Philips , Orbegozo , Tristar , Princess , Taurus .

Rasvakeittimen käytön vaiheet

• Ensimmäinen vaihe on kaada öljyä rasvakeittimeen. Useimmat rasvakeittimet käyttävät 8–16 kulhoa öljyä. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi öljyä useimpiin resepteihin. Voit käyttää valitsemaasi öljyä. Älä lisää öljyä, jos et tarvitse sitä.
• Kytke rasvakeitin päälle ja säädä lämpötila. Rasvakeittimen merkittävin etu on, että kun sen lämpötila on säädetty, kone säätää lämpötilan itse. Et joudu hämmennyksiin painikkeiden kanssa tai käytä lisättyä lämpömittaria lämpötilan tutkimiseen.
• Rasvakeittimet lämmittävät öljyn nopeasti valitun lämpötilan mukaan. Kun öljy kuumenee, osoitinvalo sammuu. Lisää ruoka tiettyyn kerrokseen astiaan edistääksesi jatkuvaa kypsennystä ja estääksesi yksittäisten osien tarttumisen yhteen.
• Peitä ruoka, jotta tahrat säilyvät ruoan kuumenemisen aikana. Se auttaa pitämään tiskisi puhtaana.
• Kun ruoka on kypsää, nosta koria ja poista ruoka.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje