up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Apple 85W Magsafe Power Adapter

plus
Apple

Apple 85W Magsafe Power Adapter

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Apple 85W Magsafe Power Adapter

85 Watt MagSafe Power Adapter har ett magnetiskt likströmskontakt som säkerställer att din strömkabel kommer att kopplas ur om den får otillbörlig ansträngning och hjälper till att förhindra sönderfall eller försvagning av kablarna över tid. Dessutom hjälper den magnetiska likströmmen att leda kontakten till systemet för en snabb och säker anslutning.
När anslutningen är säker tänds en lysdiode placerad i huvudet på DC-anslutningen; ett bärnstensljus låter dig veta att din bärbara laddas, medan ett grönt ljus säger att du har en full laddning. En nätkabel är försedd med adaptern för maximal ledningslängd, medan nätväggadaptern (också medföljer) ger användarna ett ännu enklare och mer kompakt sätt att resa.
FUNKTIONER:
Adaptern är utformad för att vara den perfekta resekompanjen och har en smart design som gör att DC-kabeln kan lindas snyggt runt sig själv för enkel kabellagring.
Denna nätadapter laddar litiumpolymerbatteriet medan systemet är av, på eller i viloläge. Det driver också systemet om du väljer att använda utan batteri.
Kompatibel med 15 eller 17-tums MacBook Pro.
Att veta vilken specifik Mac-modell du har är viktigt. Om du kör OS X Lion (10.7) eller senare, gå till "" -menyn längst upp till vänster på skärmen, välj "Om den här Macen" och klicka sedan på "Mer information ..." -knappen. Din Mac-modell och generation kommer att visas.
Om du kör en tidigare version av OS X kan du ange ditt serienummer här för att ta reda på vilken modell du har.


Apple 85W Magsafe Power Adapter är tillgängligt i olika val och egenskaper. Välj den produkt som bäst möter dina behov och få den levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i online elektronik och datorerbutiken hitta Apple 85W Magsafe Power Adapter relaterade produkter. Vårt utbud av Laddare produkter är designat för att ge dig fullt förtroende, oavsett intensitet på ditt träningspass eller din idrottsaktivitet.

Funktioner Apple 85W Magsafe Power Adapter

Färg
Vit
Kompatibilitet
MacBook

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up