up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Fenix ARB L18 3500U

Fenix ARB L18 3500U

Fenix ARB L18 3500U

Fenix ARB L18 3500U

Fenix ARB L18 3500U

Fenix ARB L18 3500U

Fenix ARB L18 3500U

plus
Fenix

Fenix ARB L18 3500U

Produktbeskrivning Fenix ARB L18 3500U

Det största och dåligaste Fenix-batteriet har precis blivit uppgraderat! Vänligen välkommen till Fenix ​​Fenix ​​ARB L18 3500U USB uppladdningsbart lijonbatteri! Batteriet ARB L18 3500U kan laddas med sin egen USB-port och laddaren. En skyddskrets är inbyggd i anoden och täckt med en nitar stålhatt. Batteriet är helt täckt med stålskalet, så den potentiella risken för kortslutning som orsakas av kollision eller slag är enormt eliminerad !!

Specifikationer:

Fenix ​​ARB L18 3500UmAh USB Rechargeable 18650 Batteri

Micro USB charing port låter dig ladda batteriet direkt

Button Top Design

Skyddskrets som är inbyggd i anoden med en nitad stålhatt. Rivett stålskal eliminerar risken för kortslutning orsakad av kollision och slag.

Tryckavlastningsventil: Expirerar avgas som genereras av kortslutning. Expelling av spillgas hindrar en cell från att blåsa upp eller explodera.

Tre uppsättningar av överhettningsskydd: Överladdningsskydd, Överladdningsskydd, Kortslutningsskydd och överhettningsskydd

500 laddningscykler: Ett korrekt underhållet ARBL18-batteri är konstruerat för att behålla upp till 75% av sin ursprungliga kapacitet vid 500 laddnings- och urladdningscykler.


Gillar du Fenix ARB L18 3500U? Kom in i vår elektronik och datorersektion och upptäck en stor variation av Elektricitetprodukter och tillbehör som kan hjälpa dig att utföra dina fritidsaktiviteter. Vi garanterar att elektronik och datorerprodukterna är i perfekt skick. Leta inte längre! Vår kollektion av Elektricitet är tillgänglig i olika färger och stilar.

Funktioner Fenix ARB L18 3500U

Färg
Gul
Svart
Batterier
Uppladdningsbar

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Fågel fenix

-

Bra produkt!

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up