up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Fenix ARE-X1

Fenix ARE-X1

Fenix ARE-X1

Fenix ARE-X1

plus
Fenix

Fenix ARE-X1

Produktbeskrivning Fenix ARE-X1

Fenix ARE X1 som en smarta laddare med en enda kanal dedikerad till 18650 och 26650 batteri, funktioner för laddning av USB-batterier, USB-batteriladdning och LED-laddnings- / urladdningslampa, batteriströmdetektering ger dig lätt information om strömstatus. Skyddskretsen är byggd i anoden med en stålhatt genom nitningsprocessen. Så ARB L18 2600 kan helt täckas med stålskal och eliminera risk för kortslutning orsakad av kollision och slag.

Specifikationer:

Ingång: DC 5V, Maximal 1,5A Utgång: DC 4.2V, 1A

Storlek: 104mm x 32mm x 32mm (längd x bredd x höjd)

Vikt: 42g (exklusive batteri)

Driftstemperatur: 20 ℃ 50 ℃ (Full belastning i normalt fungerande skick)

Luftfuktighet vid drift: 5% (0 ° C) 90% (40 ° C) 72 timmar (Full belastning i normal arbetsförhållande)

Förvaringsförhållanden: Temperatur 20 ℃ 85 ℃

Förhindra kortslutning

Flera skydd

500 laddningscykler


Välkommen till vårt Fenix ARE-X1 specialerbjudande. På techinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras elektronik och datorerutrustning, men också expertinformation på elektronik och datorerprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Cells.

Funktioner Fenix ARE-X1

Färg
Svart
Batterier
Uppladdningsbar
Laddare

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up