up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Kringutrustningar

Högtalare Logitech

()

Hur ansluter man högtalare till datorn?

PC högtalare

En PC högtalare är en ljudproducerande hårdvarumaskin som ansluts till PC för att producera ljud. Tecknet som används för att skapa ljudet som kommer från en PC högtalare produceras av Pcs ljudkortet. De externa pc högtalarna är ett av de grundläggande tillbehören till pc nuförtiden. Du kan köpa externa PC högtalare från HP , Dell , Logitech , Lenovo , Epson .

Tips för att installera högtalare på pc

Här är några viktiga tips för att ställa in en högtalare på datorn enligt följande: Steg 1: Se till att datorn är avstängd.
Steg 2: Anslut högtalarna till eluttaget.
Steg 3: Placera spärrhaken på 3,5 mm fäst vid kabeln på baksidan av högtalarna. Du kommer att använda den här beslaget för att fästa dem på ditt PC torn.
Steg 4: På baksidan av pc tornet finns flera små, runda, färgglada uttag. Den för att ansluta dina högtalare är normalt grön. Den kan också signeras med en hörlurslogotyp eller kallas ljud.
Dra in högtalarkabeln i detta uttag tätt för att få en bra kombination. Men förbli inte i kraft om du möter något hinder; uttaget är anslutet till ljudkortet på datorns moderkort, och om du kämpar för hårt kan du gå sönder det. Steg 5: I många högtalaruppsättningar finns det en extra "subwoofer", en gigantisk tredje högtalare som producerar basvibrationer. Innan du ansluter detta, ta reda på om ditt ljudkort kan underhålla olika högtalare. Om det är tillfredsställande, förstå färgen på baksidan av tornet när du fäster domkrafterna, sätter det gröna domkraften i det gröna uttaget, det röda i det röda och så vidare.


clouse menu Stänga