up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Kringutrustningar

Hörlurar och mikrofoner

()
load

Skillnaden mellan mikrofon och hörlurar

Mikrofon:

En mikrofon är en enhet som används för att översätta ljudvibrationer i luften till elektriska signaler. Mikrofonen används i många applikationer som högtalarsystem, telefoner, konsertsalar, offentliga evenemang, hörapparater, liveinspelad ljudteknik, megafoner och tv sändningar.

Hörlurar:

En hörlur är en liten högtalare som bärs runt huvudet över en användares öron. Den omvandlar elektriska signaler till ett motsvarande ljud.

Hörlurs och mikrofonadapter:

En hörlursadapter är också känd som en hörlursdelare. Det gör att två hörlurar kan anslutas med ett ljuduttag.
En mikrofonadapter används för att ansluta en mikrofon till ljudutrustning som PA system, bandspelare och andra enheter. Hörlurs och mikrofonadaptern fungerar båda som en kontakt.

Mikrofon och hörlurskontakt:

En mikrofonkontakt är också känd som ett mikrofonuttag. Detta är en ingångskontakt som fungerar som ett eluttag. Mikrofoner skickar sitt ljud till de andra enheterna genom att använda kontakter.
En hörlurskontakt kallas även för telefonjack och ljudjacket och den används för analoga ljudsignaler. Mikrofon och hörlurskontakter är lätt tillgängliga på marknaden. Du kan köpa mikrofon och hörlurskontakter från HP , Philips , Dell , Logitech , Lenovo .

clouse menu Stänga