up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Logitech Expansion För Mikrofon Meetup

Logitech Expansion För Mikrofon Meetup

plus
Logitech

Logitech Expansion För Mikrofon Meetup

Produktbeskrivning Logitech Expansion För Mikrofon Meetup

Logitech Expansion Mic för Meetup ger större flexibilitet i Huddle Room-konfigurationer. Meetups inbyggda Beamforming-mikrofoner är optimerade för upp till 2,4 meter. För att utöka det intervallet upp till 4,2 meter, lägg till en expansionsmikrofon. Så oavsett om människor sitter vid ett bord, sitter mot väggen eller står, expansionsmikrofon för möte betyder att alla kommer att höras.

Hör tydligt upp till 4,2 meter:
Eftersom Huddle-rum varierar i storlek skapade vi Expansion Mic för att ge ytterligare flexibilitet i olika rumskonfigurationer. Expansion Mic förlänger Meetups mikrofonuppsamlingsområde till 4,2 meter.

Stäng enkelt av ljudet för samtal:
En mikrofonavstängningsknapp låter dem i slutet av bordet stänga av hela högtalartelefonsystemet. Indikatorlampan visas när mikrofonen är avstängd, när ett samtal är aktivt och när trådlös ihopparning av Bluetooth har börjat.


Specifikationer:

Mikrofon:
Typ: Presentationsmikrofon
Mikrofonavstängning: Ja

Portar och gränssnitt:
Anslutningsteknik: Trådbunden

Prestanda:
Plug and Play: Ja
Kabellängd: 6 M
Kompatibla produkter: Logitech Meetup

Vikt och mått:
Diameter: 8,3 Cm
Mikrofonvikt: 302 G
Mikrofonmått (DXH): 83 X 13,4 MmOm du letar efter en onlinebutik specialiserad på elektronik och datorerutrustning, upptäck techinn. Som officiell Logitechåterförsäljare, har alla våra elektronik och datorerprodukter full tillverkargaranti av Logitech. Välj en av våra Kringutrustningarkategorier och upptäck alla våra Kringutrustningarprodukter som vi har för att du ska kunna utöva dina favoritaktiviteter. Om du har några funderingar innan du gör din beställning, kontakta bara vårt kundserviceteam via telefon eller email. Du behöver inte vänta längre! Känner du till alla Logitech Expansion För Mikrofon Meetup funktioner?

Funktioner Logitech Expansion För Mikrofon Meetup

Färg
Svart
Produkttyp
Mikrofoner

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up