up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Logitech Högpresterande Mus G502 Hero

Logitech Högpresterande Mus G502 Hero

plus
Logitech

Logitech Högpresterande Mus G502 Hero

Produktbeskrivning Logitech Högpresterande Mus G502 Hero

En återfödd hjälte:
G502 HERO har en avancerad optisk sensor för maximal spårningsnoggrannhet, anpassningsbar RGB-belysning, anpassade spelprofiler, från 100 upp till 16 000 DPI och återplacerbara vikter.

Hero 16 K:
Vår mest exakta

11 knappar:
Fullt programmerbara1avancerade funktioner kräver Logitech G Hub, tillgänglig för nedladdning på Logitechg.Com/Downloads

Fem 3,6 G:
Justerbara vikter

Hero 16k sensor:
Hero är vår mest exakta spelsensor någonsin med nästa genprecision och en grundläggande arkitektur. Med den snabbaste bildhastighetsbearbetningen ännu, kan HERO 400+ IPS över 100 16 000 DPI-intervall med nollutjämning, filtrering eller acceleration. HERO uppnår precision på tävlingsnivå och den mest konsekventa lyhördhet någonsin. Se till att anpassa och ställa in dina DPI-inställningar med Logitech G HUB.

11 programmerbara knappar:
Använd Logitech G HUB för att programmera dina favoritkommandon och makron till var och en av de 11 knapparna. Bygg, huka, melee, läka ... sätta dina krafter rör sig inom fingrarna. Spara redo att spela profiler direkt till musen för att ta dina inställningar med dig var som helst.

Ställbar vikt:
Finjustera muskänslan och glida till din fördel. Fem vikter på 3,6 g levereras med G502 HERO och kan konfigureras i en mängd olika front-, bak-, vänster-, höger- och mittvägda konfigurationer. Experimentera med justeringen och balansen för att hitta den söta platsen för att optimera din spelprestanda.

Lightsync Rgb:
Lightsync-tekniken är nästa generations RGB som kan drivas av spel, ljud eller skärmen för att leverera den mest uppslukande RGB-upplevelsen någonsin. Välj från ett komplett spektrum av cirka 16,8 miljoner färger och synkronisera belysningsanimationer och effekter med dina andra Logitech G-enheter. Anpassa allt snabbt och enkelt med Logitech G HUB.

Spelklara detaljer:
Förutom de grundläggande prestanda- och personaliseringsfunktionerna konstruerades och designades många detaljer. Leta efter primära knappar med mekaniska omkopplare med 50 miljoner klick, flätad kabel med krok- och slingkabelbindning, gummierade sidogrepp, magnetisk viktkavitetsdörr och mer.


Specifikationer:

I lådan:
G502 HERO Gaming Mouse
Valfri 5x 3,6 g vikt och fodral
Användardokumentation

16 000: Max Dpi
1 Ms: Rapporteringsgrad
121 G: (endast mus)

Fysiska specifikationer:

Höjd: 132 mm
Bredd: 75 mm
Djup: 40 mm
Vikt: 121 g, endast mus
Extra vikter som tillval: upp till 18 g (5x3,6 g)
Kabellängd: 2,10 m

spårning:
Sensor: HERO ™
Upplösning: 100 - 16 000 dpi
Nollutjämning / acceleration / filtrering
Max. acceleration:> 40 G2 Testat på Logitech G240 Gaming Mouse Pad
Max. hastighet:> 400 IPS3 Testat på Logitech G240 Gaming Mouse Pad

lyhördhet:
USB-dataformat: 16 bitar / axel
USB-rapportfrekvens: 1000 Hz (1ms)
Mikroprocessor: 32 bitars ARM

Hållbarhet:
PTFE-fötter:> 250 kilometer4 Testat på Logitech G240 Gaming Mouse Pad

Andra funktioner:
Ombordminne: Upp till 5 profiler (kräver firmware 127.1.7)
LIGHTSYNC RGB: 1 zon
Flätad kabelLogitech Högpresterande Mus G502 Hero är den perfekta produkten för att nå dina elektronik och datorermål. Komplettera din order med andra relaterade Datormöss och tangentbordprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Gamingprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på techinn! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från Logitech som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

Funktioner Logitech Högpresterande Mus G502 Hero

Färg
Svart
Produkttyp
Mus
Drag
Bakgrundsbelysning
Med Kabel

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up