up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Logitech PC Joystick Extreme 3D Pro

Logitech PC Joystick Extreme 3D Pro

Logitech PC Joystick Extreme 3D Pro

Logitech PC Joystick Extreme 3D Pro

Logitech PC Joystick Extreme 3D Pro

Logitech PC Joystick Extreme 3D Pro

Logitech PC Joystick Extreme 3D Pro

Logitech PC Joystick Extreme 3D Pro

plus
Logitech

Logitech PC Joystick Extreme 3D Pro

Produktbeskrivning Logitech PC Joystick Extreme 3D Pro

PRECISION TWIST RUDDER CONTROL:
Det är allt i handleden. Forskning har visat att avancerad flygning kommer till instinkter och reaktionstid. För att hjälpa piloter designade våra labpojkar ett anpassat vridhandtag för Extreme 3D Pro, vilket resulterade i en naturlig enhandsstyrning med ett mindre enhetens fotavtryck.

12 PROGRAMMERBARA KNAPPAR:
dumma din last. Extreme 3D Pro har alla kommandon till hands och exakt var du vill ha det så att du kan hålla ögonen i horisonten. Varje programmerbar knapp kan konfigureras för att köra enkla enskilda kommandon eller komplicerade makron som involverar flera tangenttryckningar, mushändelser och mer.

8 WAY HAT SWITCH:
t tummen för att arbeta. Växla snabbt och enkelt från synvinklar till vapen och mer - 8-vägs hattomkopplaren är utformad för att exakt fånga specialinmatningar som är specifika för flygsymboler.

RAPID FIRE TRIGGER:
ck på och släpp loss. Tryck på Extreme 3D Pro-utlösaren så snabbt du vill eller behöver, säker på att varje ryck i fingret kommer att fångas utan att missa en takt.

KOMFORTABEL HANDGRIP:
glädje flyget. Fly ett ytterligare uppdrag eller ta ner fler fiender i komfort, även efter timmar med action. Skulpterade kurvor stöder och formar till din hand i timmar med bekväm flygning.

STABELL, VÄGET BASE:
äger sin plats. En omfattande studie har visat att en joystick som glider överallt i handlingens tjocklek är skadligt för prestandan. Den tunga basen kommer att hålla sig snabbt utan att tippa för att lyfta medan du gör din sak.


Specifikationer:

Twist: roderkontroll
12 knappar: programmerbar
8 sätt: hattomkopplare

PAKET INNEHÅLL:
Joystick
Användardokumentation

SYSTEMKRAV:
Windows® 8, Windows 7 eller Windows Vista®
70 MB ledigt hårddiskutrymme
USB uttag
Internetanslutning för nedladdning av programvara
Logitech PC Joystick Extreme 3D Pro är tillgänglig i olika färger och storlekar. Om du är intresserad av att köpa Logitech PC Joystick Extreme 3D Pro från vår online elektronik och datorerbutik techinn, tveka inte mer och få varan levererad till din dörr inom några dagar. På techinn kan du garanterat hitta de lägsta priserna på produkter inom elektronik och datorerutrustning från märket Logitech.

Funktioner Logitech PC Joystick Extreme 3D Pro

Färg
Svart
Produkttyp
Joysticks
Kompatibel Enhet
PC

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up