up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Logitech PC Roderpedaler Saitek Pro Flight

plus
Logitech

Logitech PC Roderpedaler Saitek Pro Flight

Produktbeskrivning Logitech PC Roderpedaler Saitek Pro Flight

REALISTISK, SMOOTH, AKKURAT:
Flight grade rodderpedaler i pro klass lägger till en kritisk aspekt av pilotupplevelsen till din flygsimuleringsinställning. Kontrollera rodret och tåbromsarna på ditt flygplan med fötterna - precis som på riktigt. Dessa självcentrerande pedaler med justerbar dämpning är ett perfekt komplement till Logitech G Flight Yoke System. Höj din nivå i precision i simflygplan med fullständiga Flight Rudder Pedals.

PRECISE RUDDER OCH Bromsningskontroll:
Flytande rörelse, helt justerbar. Rudder Pedals fluidrörelse möjliggör exakt styrning över ditt flygplan, medan differentiell bromsning ger oberoende kontroll av vänster och höger tå bromsar. Fotstödet justeras för att passa ett brett spektrum av storlekar och inkluderar halkfria material för att hålla pedalerna på golvet under virtuell flygning.

JUSTERBAR SPÄNNINGSDIAL:
Fininställd till dig. Välj ditt eget motstånd för att passa ditt sätt att flyga. Använd bara ett litet tryck för att få roderpedalerna att svara, eller välj att utöva mer kraft. En enkel twist är allt som krävs för att du ska ringa in.

HELT MODULÄR:
Del av ett komplett system. För otaliga utbytbara konfigurationer kombinerar Logitech G Flight Rudder Pedals med vår kompletta serie av simuleringsprodukter. Instrumentpaneler kan vara placerade ovanpå varandra eller sida vid sida. Höjdmätare ovanför kompassen, vertikal hastighetsindikator till vänster om din luftburen riktning Finder ... valet är ditt. Lätt att använda monteringsfästen ger dig kontroll över inställningen för flygsimulering.

LÄR ATT FLYGA EN MD80:
Simulera det faktiska flygplanet med detta kit. För en snabb simuleringskonfiguration för att få dig i pilotstolen på en MD80-motor med två motorer, är detta paket receptet:
1 Flight Yoke System
2 paneler för flyginstrument
1 Flight Switch Panel
1 Flight Radio Panel
1 Flight Multi Panel

Justerbar: spännvred
Exakt: vätskekontroll
Halkfri: fotpedaler


Specifikationer:

FÖRPACKNINGENS INNEHÅLL:
Flight Rudder Pedals
Förlängningar av klackstöd
Användardokumentation

SYSTEMKRAV:
Smart teknologi
Windows® 10, Windows 8.1, Windows 7
1 USB 2.0-port
Internetanslutning för nedladdning av programvara

FYSISKA SPECIFIKATIONER:
Roderpedaler (medföljer inte hälstöd):
Längd: 31 cm
Bredd: 40,3 cm (15,9 tum)
Höjd: 16,8 cm (6,6 tum)
Vikt (utan häl vilar): 2350 g
Kabellängd: 1,8 m

CONTROLLER SPECIFIKATIONER:
Anslutningstyp: USB
USB-protokoll: USB 2.0
USB-hastighet: full hastighet
Indikatorljus (LED): Ja
LCD-skärm: Nej
USB-portar (inbyggd): Nej
Bakgrundsbelysning: Nej
Känner du till alla Logitech PC Roderpedaler Saitek Pro Flight funktioner? På techinn, väljer vi elektronik och datorervaror som är skräddarsydda till olika aktiviteter och sporter. Om du letar efter andra Gamingvaror istället so kolla in hela vår Simulatorerkollektion. Alla märken vi säljer såsom Logitech är kopplade till den sport eller aktivitet de är ämnade för. Alla våra grymma märken är testade av vårat expertteam i elektronik och datorer!

Funktioner Logitech PC Roderpedaler Saitek Pro Flight

Färg
Svart
Produkttyp
Pedaler
Kompatibel Enhet
PC

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up