up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Logitech PC Throttle Quadrant Saitek Pro Flight

Logitech PC Throttle Quadrant Saitek Pro Flight

Logitech PC Throttle Quadrant Saitek Pro Flight

plus
Logitech

Logitech PC Throttle Quadrant Saitek Pro Flight

Produktbeskrivning Logitech PC Throttle Quadrant Saitek Pro Flight

MULTI ENGINE AIRCRAFT ALLY:
Om du gillar att flyga flermotoriga flygplan lämnar de flesta flyg-simkontroller dig några korta strypningar. Flight Throttle Quadrant är lösningen som tillhandahåller tre extra spakar för att styra ännu fler motorer, klaffar, växlar, spoilrar eller andra programmerbara axlar. Dessutom skapar tre tillfälliga, tvåvägs växlar på kvadrantens bas totalt nio programmerbara kommandon. Lägg till det i Logitech G Flight Yoke System för dubbla gasaxlar.
IDEAL FÖR SIDA AV SIDA-KONFIGURATION:
Lägg till Logitech G Flight Yoke System. Utbytbara spakhuvuden hjälper dig att skapa en anpassad konfiguration av gasspjäll, klaffar, blandning och stöttning. Ta bort spakens toppar och gruppera sedan kontrollerna precis som du vill ha dem.
SÄKER MED JUSTERBARA RÅD:
Robust fästelement ingår. Logitech G Throttle Quadrant är utrustad med anpassningsbara monteringsklämmor som ger friheten att konfigurera ditt kit på vilket sätt du finner det passande. Oavsett om du är ovanpå skrivbordet eller fast i framsidan kan du sätta säkert på exakt var du vill ha dem.
Fullt anpassad för alla flygande villkor:
Modulär och utbytbar. Logitech G-instrumentet kan placeras ett ovanpå varandra eller sida vid sida. Vill du ha radiopanelen ovanför Multi Panel? Gjort. Vill du ha din switchpanel till vänster om ditt ok? Kör på. Lättanvända monteringsfästen ger medel för att ordna din flygsimuleringsinställning i en konfiguration som endast begränsas av din fantasi.
ENKEL INSTALLATION:
Plug and Play hela vägen. Du behöver inte ladda drivrutiner eller installera extra programvara. Pro Flight fungerar med Windows 7, 8.1 och 10 och är kompatibel med din favoritflygsimuleringsprogramvara för datorer inklusive FSX Flight Simulator X, X Plane 10 och Prepar3D®.
Simulera det faktiska flygplanet med detta kit. För en snabb simuleringskonfiguration för att få dig i pilotstolen på en kommersiell jetliner för MD80 med två motorer, är detta paket receptet:
1 Flight Yoke System
2 Flyginstrumentpaneler
1 Flight Switch Panel
1 Flight Radio Panel
1 Flight Multi Panel
Specifikationer:
Anpassningsbar: vred
Plug and play: installation
Justerbar: montering
PAKET INNEHÅLL:
Flight Throttle Quadrant
Extra utbytbara spakhuvuden
Användardokumentation
SYSTEMKRAV:
Smart teknologi
Windows® 10, Windows 8.1, Windows 7
1 USB 2.0-port
Internetanslutning för nedladdning av programvara
FYSISKA SPECIFIKATIONER:
Flight Throttle Quadrant:
Längd: 11 - 17,5 cm
Bredd: 16,5 - 17,5 cm
Höjd: 9 cm
Vikt (utan klämmor): 501 g
Vikt: 694 g
Kabellängd (ström / laddning): 1,8 m
Flight Quadrant Clamp:
Längd: 10,8 cm
Bredd: 11 cm
Höjd: 9 cm
CONTROLLER SPECIFIKATIONER:
Anslutningstyp: USB
USB-protokoll: USB 2.0
USB-hastighet: full hastighet
Indikatorljus (LED): Ja
LCD-skärm: Ja
USB-portar (inbyggd): Ja
Bakgrundsbelysning: Nej


Logitech PC Throttle Quadrant Saitek Pro Flight är tillgänglig i olika färger och storlekar. Om du är intresserad av att köpa Logitech PC Throttle Quadrant Saitek Pro Flight från vår online elektronik och datorerbutik techinn, tveka inte mer och få varan levererad till din dörr inom några dagar. På techinn kan du garanterat hitta de lägsta priserna på produkter inom elektronik och datorerutrustning från märket Logitech.

Funktioner Logitech PC Throttle Quadrant Saitek Pro Flight

Färg
Svart
Produkttyp
Gamepads
Kompatibel Enhet
PC

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up