up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Nintendo Byt Spel Ring Fit Adventure

Nintendo Byt Spel Ring Fit Adventure

plus
Nintendo

Nintendo Byt Spel Ring Fit Adventure

Produktbeskrivning Nintendo Byt Spel Ring Fit Adventure

Ett äventyr som håller dig i rörelse !:
Med Ring Con i handen och Leg Strap utrustad är det dags att gå ut på en fitnessfylld uppdrag! Utforska en fantasyäventyrvärld för att besegra en kroppsbyggande drake och hans minions med hjälp av verkliga övningar i Ring Fit Adventure, ett fitness-videospel för Nintendo Switch! Jogga på plats för att korsa gräset svepte slättar, göra överhuvud axelpress för att attackera fiender och slå några yogaställningar för att fylla på din hälsomätare.
Två nya tillbehör, Ring Con och Ben Strap, mäter exakt dina verkliga handlingar och gör dem till i spelrörelser. Med ytterligare minispel och anpassningsbara träningsrutiner för hela kroppen är Ring Fit Adventure en fantastisk flykt för spelare med alla skicklighets- och träningsnivåer och scheman.
Nivå din karaktär och dig själv !:
I äventyrsläge besegra fiender med attacker baserade på över 60 övningar i verkligheten när du korsar mer än 100 nivåer i över 20 världar. När du arbetar igenom varje nivå (och eventuellt arbetar upp en svett), kommer du att få erfarenhetspoäng och samla ingredienser för att skapa hälsoåterställande smoothies.
Mellan slagsmål kan du stöta på några ovanliga transportmetoder, t.ex. knäböjdrivna startkuddar, vattenfall till paddelbrädan och mer! För fler överraskningar, besök städer och besök General Store för att få träningskläder som ökar dina attack- och försvarsstatistik, eller ta på dig ytterligare uppdrag för supereffektiva föremål.
Vill du tävla med andra? Gå runt Ring Con-tillbehöret och välj mellan 12 minispel: brytlådor med luftvindar, hantverks keramik med knäböj och mer. Om du letar efter en mer formell träning kan du skapa anpassningsbara träningsrutiner, blandningsövningar och minispel för att hjälpa dig att svettas. Du kan till och med spåra dina prestationer med uppskattad statistik genom att använda Joy Con (R): s (säljs separat) inbyggd IR Motion Camera, till exempel din puls och mängden kalorier som bränns från ditt träningspass. På det här sättet kan du se till att du når dina mål.
Och om du verkligen vill gå en extra mil kan du till och med ta Ring Con-tillbehöret med en ansluten Joy Con-kontroller (säljs separat) på egen hand - utan Nintendo-omkopplare. När du sitter på jobbet eller på en bänk i en park kan du trycka och dra i Ring Con för att få rep. Sedan kan du senare synkronisera Ring Con med ditt spel för att konvertera lagrade reps till erfarenhet och i spelartiklar för din karaktär. Håll dig motiverad och skörda belöningarna, både in och ut ur spelet!
FUNKTIONER:
Utforska en enorm fantasivärld och besegra fiender med mer än 60 träning i verkligheten
Jogg, Sprint och högt knä genom över 100 nivåer i mer än 20 världar
Samla ingredienser för att tillverka i spelsmoothies för tillfälliga statliga ökar
Tjäna i spelvaluta och lås upp statens ökarutrustning
Exakt kontroll i spelrörelser med de nya tillbehören Ring Con och Ben Strap
Spela ett äventyr med lång form eller kortare minispel som passar de flesta skicklighetsnivåer och scheman
Kontrollera din beräknade puls med den inbyggda IR Motion Camera
Skapa anpassade kroppsövningar som hjälper dig att snabbt svettas och passa din livsstil
Ta Ring Con-tillbehöret för en snurr medan spelet är avstängt och fortsätt bygga upplevelsen för din karaktär
SPECIFIKATIONER:
Systemet:
Nintendo Switch
Utgivningsdatum:
18/10/2019
Åldersbetyg:
7
Språk:
Engelska, tyska, franska, spanska, holländska, italienska


Välkommen till vårt Nintendo Byt Spel Ring Fit Adventure specialerbjudande. På techinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras elektronik och datorerutrustning, men också expertinformation på elektronik och datorerprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Nintendo.

Funktioner Nintendo Byt Spel Ring Fit Adventure

Färg
Röd
Produkttyp
Spel
Spel
Switch

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Komplimang

-

Spelet är bra för att träna övningar.

-

Ring passform

-

Inga bekymmer med beställningen anlände välpackad Allt fungerar som det ska

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up