up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Take 2 games PS NBA 2K19 4 Spel

Take 2 games PS NBA 2K19 4 Spel

plus
Take 2 games

Take 2 Games PS NBA 2K19 4 Spel

Produktbeskrivning Take 2 games PS NBA 2K19 4 Spel

KÖR NÄRHETEN:
Du vill inte missa en enda dag i det uppdaterade grannskapet. Gör ett namn för dig själv på banan, på Under Armour Cages och under liveevenemang på kvarteret. Boll till gryningen med nya övergångar från dag till natt, gå vidare vid Jordan Rec Center, eller få tillbaka den gamla besättningen för spännande 3 till 3 streetball-action.

Mitt lag:

Skapa ditt allra första MyPLAYER-kort och boll med LeBron, Kobe och resten av din samling i en mängd olika konkurrenslägen. Vi introducerar det nya Unlimited-läget, så att du kan välja fem kort från din kortlek utan begränsningar och slåss mot andra spelare online.


Min karriär:

Från stadsdelar till globalt fenomen. Det ursprungliga berättelseläget för karriären återvänder med en helt ny, uppslukande berättelse som visar din resa från Kina till G-ligan och så småningom NBA. Med en stjärnstjärna, anmärkningar knutna till din popularitet och nya lagkemiska element som gör att du kan dominera lövträet.

OBS: Alla multiplayer-servrar för NAB 2K19 kommer att stängas från och med 2012-12-31. Efter den tiden kommer alla spelfunktioner som kräver onlineservrar inte längre att fungera

Plattform: PS4
Släpp: 11/9/2018
Utgivare: 2K
Genre: Sport
Röst: engelska
Skärmspråk: kinesiska (förenklat), kinesiska (traditionellt), engelska, franska (Frankrike), tyska, italienska, japanska, koreanska, spanska


Vad tycker du om att hitta Take 2 games PS NBA 2K19 4 Spel till det här priset? Otroligt, eller hur? Vänta inte längre utan köp varan du väntat på så länge på vår elektronik och datorerbutik online. Utrusta dig själv väl och njut utav dina dagliga aktiviteter till fullo med Take 2 games. Och det bästa är att vi erbjuder dig det bästa priset på marknaden på dina Konsolervaror.

Funktioner Take 2 games PS NBA 2K19 4 Spel

Färg
Flerfärgad
Produkttyp
Spel
Spel
PS4

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up