Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Beal

Information för Beal
Beal grundades 1950 av Pierre och Janine BEAL, det blev den största klättringsrepstillverkaren 1986. Företaget främjar skapande och prestanda genom sina produkter och artiklar. Beals hängivenhet har lett till utvecklingen av ett enormt utbud av utrustning och klättringsrep. Det finns ett stort antal pålitliga och högkvalitativa klättringsrep som finns att köpa på sina butiker. Huvudprincipen för detta företag är att erbjuda utomhusälskare med de mest användbara prestandarep och klättringsdetaljer. Självklart kan du inte missa säkerhetsåtgärder när du har bestämt dig för att gå med intensiva utomhusövningar eller sport. Med förbättringar i teknik och tillverkningsmetoder kan de erbjuda de bästa produkterna idag. Det är en one-stop-butik där Beal effektivt och effektivt tillgodoser klättrarens krav på alla områden.

Beals samling av klättringsrep och utrustning

Beal belay-enheter utvecklas för att erbjuda skydd, kontroll och komfort vid rappelling och rappellingaktiviteter. Beal fokuserar på säkerhet vid skapandet av sina belay-enheter. Beal-selar är kända för sina kreativa funktioner och hängivenhet till klättrarens välbefinnande. Dessa selar används vanligtvis i aktiviteter som bergsklättring, klättring och grottutforskning. De är gjorda av högkvalitativt material för att ge lång hållbarhet och styrka, och de har vanligtvis flexibla midjebälten och benvävar för en anpassad passform.
Beal klättringsutrustning är känd för att vara utformad för att möta bergsbestigare, klättrare och andra utomhusälskare. Beal kullager är viktiga komponenter i många klättrings- och räddningsmetoder, som låter klättrare effektivt hantera rep och minska friktionen vid hämtning av last.
Beal quickdraws har vanligtvis lätta och kompakta karbinhake med keylock-näsor för att förhindra att de fastnar på utrustningen eller repet. Quickdraws består av två karbinhake som är fästa med webbing eller en sydd slinga.
Beal ryggsäckar är byggda för att motstå kraven från dina planerade aktiviteter. Leta efter material som stabilt nylon eller Cordura, förstärkt sömnad och robusta dragkedjor. Beal strålkastare har vanligtvis flera ljuskänsliga steg, så att du kan ändra ljusstyrkan beroende på dina behov.