up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Keen

Keen

KAIKKI ( Keen )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Keen

Keen, tunnettu ulkoilujalkineiden nimi, tuo innovaatiota, mukavuutta ja monipuolisuutta seikkailuihisi. Perustana suojata varpaita tutkimista varten, Keen on kehittynyt globaaliksi brändiksi, joka valmistaa korkean suorituskyvyn jalkineita miehille, naisille ja lapsille. Luomalla sitoutumisen kestävään kehitykseen ja yhteisöllisyyteen, Keen kutsuu sinut yhdistämään maailman ja nauttimaan jokaisesta askeleestasi. Löydä Keenin uusin ja laajin valikoima verkossa Trekkinniltä.
Keenin matka varpaiden suojaavan sandaalit johonkin monipuoliseen ulkoilujalkinevalikoimaan on testamentti heidän sitoutumisestaan innovaatioon ja laatuun. Laajan valikoiman tarjoten miehille, naisille ja lapsille, Keen jatkaa ihmisten innostamista astumaan ulos mukavuusalueiltaan ja omaksua luonnon kauneus. Jokaisella Keenin kenkien, saappaiden tai sandaalien parilla on kätkettynä brändin elämänfilosofia: luoda luotettavia, kestäviä ja voimaannuttavia jalkineita, joita voi tutkia rohkeasti.

Löydä ulkoilu jokaisesta askeleesta Keenin kanssa

Keenin kengät edustavat kestävää kestävyyttä ja uusinta teknologiaa, tehden niistä suositun valinnan ulkoiluharrastajille. Kaupunkiseikkailuista maastoseikkailuihin, Keenin kengät tarjoavat täydellisen sekoituksen tyyliä ja toiminnallisuutta. Keenin kengät miehille yhdistävät maskuliinisen muotoilun voittamattomaan suorituskykyyn. Olipa kyseessä sitten vaativien maastojen vaellus tai kaupungissa kävely, nämä kengät tarjoavat poikkeuksellisen tuken ja mukavuuden koko päiväksi. Naisille voimaa luonnossa liikkumiseen, Keen tarjoaa monipuolisen kenkävalikoiman. Keenin naisten kengät on suunniteltu sopimaan naisen jalkaan, samalla tarjoten erinomaista pitoa ja iskunvaimennusta.
Rikasta lastesi henkeä tutkimusmatkalle Keenin lasten kengillä. Suunniteltu kestämään nuorten energiaa, nämä kengät turvaavat turvallisuuden ja mukavuuden missä tahansa seikkailussa. Lisäksi kauniit ja värikkäät muotoilut tekevät lapsista rakastamaan näitä kenkiä. Adrenaliininhimoajille, Keenin maastojuoksukengät tarjoavat kevyttä rakennetta ja aggressiivista otetta. Selvitä haasteelliset polut luottavaisina, kiitos niiden ylivoimaisen pitävyyden ja vastaanottavan suunnittelun. Keenin saappaat ovat osoitus kestävyydestä ja suorituskyvystä. Suunniteltu selviytymään vaikeimmista olosuhteista, nämä saappaat tarjoavat tukea, suojausta ja pitoa jaloillesi, varmistaen, että olet valmis mihin tahansa ulkoiluhaasteeseen.
Enemmän kuin vain kengät, Keenin jalkineet symboloivat elämäntapaa ulkoiluun tutustumiseen. Painottamalla kestäviä materiaaleja ja eettistä tuotantoa, Keen ottaa vastuun ympäristövaikutuksistaan. Keenin sandaalit yhdistävät hengittävyyttä ja kestävyyttä, tehden niistä täydellisiä vesiaktiviteetteihin ja kesäseikkailuihin. Patentoidun varvas suojan ja liukumattomien pohjien ansiosta nämä sandaalit takaavat sekä mukavuuden että turvallisuuden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje