up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Keen

Keen

Allt ( Keen )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Keen

Keen, en känd namn inom utomhusfotbeklädnad, ger innovation, komfort och mångsidighet till dina äventyr. Grundat på principen att skydda tår när man utforskar, Keen har utvecklats till en global varumärke som skapar högpresterande fotbeklädnad för män, kvinnor och barn. Med ett engagemang för hållbarhet och samhälleligt engagemang, Keen inbjuder dig att ansluta till världen och njuta av varje steg. Hitta det senaste och bredaste utbudet av Keen online på Trekkinn. Keens resa från tåskyddssandaler till en omfattande uppsättning utomhusfotbeklädnad är ett vittnesbörd om deras åtagande till innovation och kvalitet. Med ett stort utbud av alternativ för män, kvinnor och barn fortsätter Keen att inspirera människor att gå utanför sina komfortzoner och ta till vara på skönheten i den naturliga världen. Varje par Keen-skor, stövlar eller sandaler innehåller varumärkets ethos: att skapa tillförlitlig, hållbar fotbeklädnad som ger individer möjlighet att utforska med självförtroende.
Upptäck det utomhus i varje steg med Keen

Keen-skor innehåller robust hållbarhet och avancerad teknik, vilket gör dem till ett förstahandsval för utomhusentusiaster. Från stadsutforskning till terrängäventyr erbjuder Keen-skor en perfekt blandning av stil och funktion. Keen-skor för män kombinerar maskulint design med oöverträffad prestanda. Oavsett om du är ute och vandrar genom utmanande terränger eller strosar i staden ger dessa skor oöverträffad stöd och hela dagen komfort. Uppmuntra kvinnor att erövra det utomhus med stil, Keen erbjuder en mångsidig uppsättning skor för kvinnor. Keen-skor för kvinnor är utformade för att passa den kvinnliga foten medan de ger exceptionellt grepp och dämpning. Nurture anden av utforskning hos dina barn med Keen-skor för barn. Konstruerade för att motstå ungdomlig energi säkerställer dessa skor säkerhet och komfort på alla äventyr. Dessutom gör vackra och livliga designen att barnen älskar dessa skor. För de som söker adrenalinkick, Keen trail running-skor erbjuder lätt konstruktion och aggressivt grepp. Ta itu med utmanande stigar med självförtroende, tack vare deras överlägsna grepp och responsiva design. Keen-stövlar är ett vittnesbörd om hållbarhet och prestanda. Konstruerade för att hantera de tuffaste förhållandena ger dessa stövlar stöd, skydd och grepp för fötterna, och säkerställer att du är förberedd för alla utomhusutmaningar. Mer än bara skor, Keen-fotbeklädnad symboliserar en livsstil av utomhusutforskning. Med fokus på hållbara material och etisk tillverkning tar Keen ansvar för sin miljöpåverkan. Keen-sandaler förenar andningsförmåga med robusthet, vilket gör dem perfekta för vattenaktiviteter och sommaräventyr. Med patenterad tåskydd och halksäkra sulor garanterar dessa sandaler både komfort och säkerhet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga