up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Keen

Allt ( Keen )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Keen

Keen, et anerkjent navn innen utendørssko, bringer innovasjon, komfort og allsidighet til dine eventyr. Grunnlagt på prinsippet om å beskytte tærne mens du utforsker, har Keenutviklet seg til et globalt merke som lager høy ytelse fottøy for menn, kvinner og barn. Med en forpliktelse til bærekraft og samfunnsengasjement, inviterer Keen deg til å koble til verden og nyte hvert skritt. Finn det siste og bredeste utvalget av Keen online hos Trekkinn. Keens reise fra tåbeskyttende sandaler til et komplett utvalg av utendørsfottøy er et vitnesbyrd om deres forpliktelse til innovasjon og kvalitet. Med et bredt spekter av alternativer for menn, kvinner og barn, fortsetter Keen å inspirere folk til å gå utenfor sin komfortsone og ta i bruk skjønnheten i den naturlige verden. Hver par Keen sko, støvler eller sandaler kapsler inn merkets etos: å skape pålitelig, bærekraftig fottøy som gir individer selvtillit til å utforske.
Oppdag utendørs med hvert skritt med Keen

Keen sko representerer robust holdbarhet og kutteteknologi, som gjør dem til et førstevalg for utendørsentusiaster. Fra byutforskning til avveieventyr, tilbyr Keen sko en perfekt blanding av stil og funksjon. Keen sko for menn kombinerer maskulin design med uovervinnelig ytelse. Enten du er på tur gjennom utfordrende terreng eller spaserer i byen, gir disse skoene uovertruffen støtte og komfort hele dagen. For å gi kvinner muligheten til å erobre utendørs med stil, tilbyr Keen et bredt spekter av sko for kvinner. Keen sko for kvinner er utformet for å passe til den kvinnelige foten mens de leverer utmerket trekkraft og demping. Nær opp den åndelige eksplorasjonen hos barna dine med Keen sko for barn. Utformet for å motstå ungdommelig energi, sikrer disse skoene sikkerhet og komfort på ethvert eventyr. I tillegg gjør de vakre og levende designene at barn elsker disse skoene. For de som søker etter adrenalinkick, tilbyr Keen terrengløpesko lettvektskonstruksjon og aggressiv grep. Takle utfordrende stier med selvtillit, takket være deres overlegne trekkraft og responsiv design. Keen støvler er et vitnesbyrd om holdbarhet og ytelse. Laget for å tåle de tøffeste forholdene, gir disse støvlene støtte, beskyttelse og trekkraft for føttene, slik at du er forberedt på ethvert utendørsutfordring. Mer enn bare sko, symboliserer Keen fottøy en livsstil med utendørs utforskning. Med fokus på bærekraftige materialer og etisk produksjon, tar Keen ansvar for sitt miljøpåvirkning. Keen sandaler smelter pusteevne med robusthet, noe som gjør dem perfekte for vannaktiviteter og sommerutflukter. Med patenterte tåbeskyttelse og ikke-sklisåler, garanterer disse sandalene både komfort og sikkerhet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk