Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Deuter

Om Deuter
"Deuter er et anerkjent tysk merke med en rik historie med å pionere utstyr for friluftsliv siden 1898. Grunnlagt av Hans Deuter, begynte selskapet som en beskjeden fabrikk som produserte poser for det bayerske kongelige postvesenet. Gjennom årene utvidet Deuter sin ekspertise og produktutvalg, og ble en global leder innen ryggsekker, utstyr for friluftsliv og innovative løsninger for eventyrlystne. I dag står Deuter for kvalitet, holdbarhet og et løfte om å muliggjøre minneverdige friluftsopplevelser.
Deuter er et merke som har stått tidens prøve, og har levert høykvalitets friluftsutstyr og ryggsekker i over et århundre. Med en arv forankret i innovasjon og en forpliktelse til å tilby eventyrere det beste utstyret, fortsetter Deuter å være et betrodd valg for friluftsinteresserte over hele verden. Enten du skal på fottur, camping, reiser eller bare utforsker nærområdet ditt, er Deuter sine produkter designet for å forbedre dine friluftsopplevelser og hjelpe deg med å skape varige minner.

Pioneren innen utstyr for friluftsliv

Deuter ryggsekker er kjent for sin holdbarhet og funksjonalitet. Enten du skal på en fottursekspedisjon, en ryggsekktur eller bare trenger en pålitelig dagssekk for urban utforsking, tilbyr Deuter et bredt utvalg av ryggsekker designet for å møte dine spesifikke behov. For turentusiaster er Deuter fottur-ryggsekker et perfekt valg. Disse ryggsekkene er laget med funksjoner som avanserte suspensjonssystemer, god lagringsplass og ventilasjon for å gi komfort og bekvemmelighet under lange turer i ulike terreng.
Familier som ønsker å nyte friluftslivet med de små, stoler på Deuter bæremeiser. Disse bæremeisene er konstruert for sikkerhet og komfort, slik at foreldre kan bære babyene sine komfortabelt mens de går på tur eller utforsker naturen. Deuter dagssekker er allsidige og stilige, noe som gjør dem til ideelle følgesvenner for hverdagslige eventyr. Å holde utstyret ditt tørt er viktig når du camper eller går på tur i våte forhold. Deuter sine vanntette poser er designet for å holde eiendelene dine beskyttet mot fuktighet og regn.
Deuter soveposer er laget for å gi en koselig og behagelig natts søvn utendørs. Med isolasjon tilpasset ulike temperaturer og klima, holder disse soveposene deg varm og komfortabel under campingturer, fra sommernetter til kalde vinterekskursjoner. Hydrering er viktig for friluftsaktiviteter, og Deuter myke flasker er enkle å bære og drikke fra. Disse flaskene er designet for å passe komfortabelt i sekken din, og sikrer at du holder deg hydrert under dine eventyr. Deuter sin forpliktelse til friluftsinteresserte strekker seg til et bredt utvalg av campingutstyr. Deuter campingutstyr er designet med funksjonalitet, holdbarhet og brukervennlighet i tankene, slik at du har alt du trenger for en vellykket campingtur."