up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Sennheiser Hörlurar HD 400S

plus
Sennheiser

Sennheiser Hörlurar HD 400S

Produktbeskrivning Sennheiser Hörlurar HD 400S

HD 400S.

Sennheiser Micro Hörlurar Hd 400S Svart.Sennheiser Hörlurar HD 400S är tillgänglig med olika egenskaper. Köp på xtremeinn och ta del av alla förmåner. Dessutom har Sennheiser Hörlurar HD 400S den officiella garantin från märket Sennheiser. Förutom det kan du komplettera din order med produkter från vår Elektronikkatalog och Auriculares kategori.

Funktioner Sennheiser Hörlurar HD 400S

Färg
Svart
Produkttyp
Hörlurar

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Mycket nöjd med köpet

-

Det finns några negativa recensioner som svävar om så låt mig skicka en positiv .... beställde hörlurar och de kom som beskrivits och i tid. Mycket glad ... Min son var mycket orolig när han såg några av recensionerna. Allt jag kan säga är att detta inte var vår erfarenhet och jag skulle verkligen köpa från det här företaget igen.

Utvärdering

-

Som beskrivs en stor kostnads-fördel hörlurar. Jag hade problem med leveransen eftersom postkontoret tog lång tid men äntligen kom. Supernöjd rekommendation.

Enkel design

-

Vår dotter älskade dessa och använder dem hela tiden.

Sennheiser hd 400-tal

-

Produkten anlände vid uppskattad tid .. Var lite nervös när jag ser paketet blev naket utan bubbelpapir men den överlevde med bara 1,2 mindre bukt på produktlådan ... Hörlurarna fungerar bra och jag är nöjd med köpet, det är en pålitlig säljare ... Kan inte säga mycket för kvaliteten på hörlurarna, det är en bra hörlurar, jag är förvånad över den kompakta storleken när den jämförs med spelhörlurarna jag ägde och ersatte för detta ... Och mikrofonen och mediekontrollen på kabeln är jag förvånad över att det är så nära öronhuvudet att jag inte kan föra den närmare min mun .. Förutom att det är bekvämt att bära och ljudet är ganska bra

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up