up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Ernæring sykkel

Ernæring sykkel

Finn et bredt utvalg av Ernæring-produkter. Oppdag de beste tilbudene for sykkel-utstyret ditt hos bikeinn. Rask forsendelse.

Utvalgte produkter av Ernæring

Merkevarer av Ernæring

Hva er sportsmat og kosttilskudd?

Kosthold

Alimentasjon er prosessen med å gi mat og næringsstoffer. Mat kan bidra til å forbedre atletisk prestasjon. En effektiv livsstil og treningsrutine, sammen med mat, er den mest pålitelige metoden for å holde seg i form. Så mat er viktig for at idrettsutøverne skal prestere godt.

Ernæringsbar

Ernæringsstangen har proteiner og tilskudd av karbohydrater. Ernæringslinjen kan gi deg styrken til å komme deg gjennom treningen eller øvelsen. De gir også næring etter trening som kroppen din trenger for å utvikle nytt muskelvev, og reparerer den umiddelbare muskelskaden som skjedde i løpet av treningen.

Kosttilskudd

Et kosttilskudd er et produsert produkt designet for å styrke kostholdet ved å bruke en tablett, pille, kapsel, medisin eller væske. Et kosttilskudd kan gi næringsstoffer som enten er hentet fra mat eller som er produsert for å forbedre spisekapasiteten. Et kosttilskudd er svært viktig for idrettsutøvere og kan også brukes av andre. Finn i vår butikk de beste merkene for kosttilskudd som Elite , Powerbar , Nike , SIS , Dare2B , Solgar , Named Sport , 226ERS , Maurten .

Drinker

Drikke er en blanding av vann, elektrolytter og karbohydrater. Disse drikkene er perfekte for å mate muskler og rehydrere kroppen din. Drikkekosttilskuddene med kombinert smak er mer forfriskende i kontrast til vanlig vann. Disse drikkene har en bedre smak, slik at du kan drikke mer enn rent vann.

clouse menu Lukk