Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Ernæring

Ernæring sykkel

Finn et bredt utvalg av Ernæring-produkter for sykkel. Oppdag de beste tilbudene hos bikeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Ernæring

Merkevarer av Ernæring

Hva er sportsmat og kosttilskudd?

Kosthold

Alimentasjon er prosessen med å gi mat og næringsstoffer. Mat kan bidra til å forbedre atletisk prestasjon. En effektiv livsstil og treningsrutine, sammen med mat, er den mest pålitelige metoden for å holde seg i form. Så mat er viktig for at idrettsutøverne skal prestere godt.

Ernæringsbar

Ernæringsstangen har proteiner og tilskudd av karbohydrater. Ernæringslinjen kan gi deg styrken til å komme deg gjennom treningen eller øvelsen. De gir også næring etter trening som kroppen din trenger for å utvikle nytt muskelvev, og reparerer den umiddelbare muskelskaden som skjedde i løpet av treningen.

Kosttilskudd

Et kosttilskudd er et produsert produkt designet for å styrke kostholdet ved å bruke en tablett, pille, kapsel, medisin eller væske. Et kosttilskudd kan gi næringsstoffer som enten er hentet fra mat eller som er produsert for å forbedre spisekapasiteten. Et kosttilskudd er svært viktig for idrettsutøvere og kan også brukes av andre. Finn i vår butikk de beste merkene for kosttilskudd som Elite , Powerbar , Nike , SIS , Dare2B , Solgar , Named Sport , 226ERS , Maurten .

Drinker

Drikke er en blanding av vann, elektrolytter og karbohydrater. Disse drikkene er perfekte for å mate muskler og rehydrere kroppen din. Drikkekosttilskuddene med kombinert smak er mer forfriskende i kontrast til vanlig vann. Disse drikkene har en bedre smak, slik at du kan drikke mer enn rent vann.