up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Troy Lee Designs

Troy Lee Designs

Allt ( Troy Lee Designs )

Om Troy Lee Designs

Troy Lee Designs er en av de beste sportsutstyr-produsentene som ble grunnlagt i 1981 i Amerika. Det er et privat selskap drevet av Troy Lee med investeringspartnere SBJ. Merket er velkjent i motocross- og intensivsportskongedømmet og æret for dens skapelse og overlegne ytelsesutstyr og klær. Det har gjort sin plassering som et ideelt merke i produksjon og design av motocross-hjelmer, bukser, drakter, hansker og sikkerhetsutstyr. Troy Lee Designs er dedikert til kantete stil og urokkelig kvalitet. Deres produkter tilfredsstiller ikke bare de strenge kravene til erfarne ryttere, men oppfyller også kravene til fans og utøvere over ulike aktivitetssportgrener, som BMX og sykling.
Utover produksjonsmessig overlegenhet støtter og sponser Troy Lee Designs også energisk utøvere og hendelser og videre dannelsen av merkets tilstedeværelse og makt i intensivsportsverdenen. TLD symboliserer ånden av opplevelse og individualitet, som motiverer ryttere og idrettsutøvere til å beskrive sin unike stil mens de følger lidenskapene sine på veien, stien eller banen.

Troy Lee Designs klær og utstyr

Troy Lee Designs MTB-hjelmer prioriteres beskyttelse ved å kombinere state-of-the-art materialer og teknologier i sine design for å tilby stor hodeskyttelse under vanskelige turer.
Troy Lee Design´s sykkelklær er laget av toppkvalitetsmaterialer som er både komfortable og slitesterke, bekrefter at det kan motstå de krevende kravene til sykling. Merket fokuserer på ytelsesdrevet innovasjon, inkludert pusteevne, fukttransport og stretch-stoffer.
Troy Lee Designs downhill-hjelmer er vanligvis fullface, som gir full dekning for ansikt, skalle og kjeve. Denne strukturen tilbyr høyeste beskyttelse i høyhastighets- og spesialiserte nedfartsområder.
Troy Lee Designs utstyr er kjent for sin premiumkvalitet og holdbarhet. Merket bruker førsteklasses materialer og bygningsteknikker for å bekrefte at produktene kan takle de krevende kravene til aktivitetssport.
Troy Lee Designs jersey tilbyr et bredt spekter av ermer, inkludert lange ermer og korte ermer for å tjene forskjellige værforhold og ryttervalg.
Troy Lee Designs hansker har silikongrep på hender og fingre for å gi økt kontroll og taktil tilbakemelding, slik at ryttere kan holde et sikkert grep om styret eller kontrollen.
Troy Lee Designs bukser har fleksible livbånd, beltehull og cinch-systemer som hjelper ryttere med å fininnstille passformen på buksene for en trygg og personlig følelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk