up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Oakley

Solbriller

Solbriller

MTB hjelmer

MTB hjelmer

beskyttelsesbriller

beskyttelsesbriller

erstatningslinser

erstatningslinser

herreklær

herreklær

Beskyttelser

Beskyttelser

Avdelinger

Bagger

Beskyttelse

Briller

Dameklær

Herreklær

Hjelmer

Sykkeldeler

Undertøy

Allt( Oakley )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Oakley

Oakley er et amerikansk merke som spesialiserer seg på livsstil og sportsmote, briller, sko og andre tilbehør. Jim Jannard opprettet dette merket i 1975, og i årtier har det tilegnet seg popularitet for sine høyytelses- og innovative teknologiprodukter. Merket er kjent for sin respekt for elitatletter og profesjonelle spillere over hele verden. Spillerne stoler på disse ideelle sportsproduktene for å konkurrere og utføre riktig. Oakley's forbindelser med profesjonelle sponsinger av ulike sportsarrangementer og atleter støtter dens ledende og sportsfokuserte image. Med vekt på skapelse, innovasjon og kvalitet forblir Oakley ledende på livsstil og sportmarkedet. Det har levert sportsartikler for å betjene aktive mennesker som søker stil med ytelse. Når det gjelder teknologisk innovasjon, ligger tradisjonen med nye milepæler for å hjelpe atleter med å forbedre ytelsen og forbedre resultatene. Bikeinn utvikler og designer produkter for sportsgrupper som snø, løp og sykling. De forplikter seg til å innovasjon og utvide Prizm-linseteknologien. Denne teknologien hjelper til med å forbedre synligheten og forsterke farger og kontrast i ulike miljøer. Du kan kjøpe Oakley-sportutstyr og klær fra Bikeinn-butikken.

Oakley-samlingen av tilbehør og klær

Oakley solbrillslinseteknologi forbedrer lysoverføringen ved å redusere forvrengning og tilby utmerket klarhet og sensitivitet. Disse solbrillene tilbyr 100 prosent UV-beskyttelse for å beskytte øynene dine mot farlige UVA, UVB og UVC-stråler. Oakley mtb-hjelmer er bygget med holdbare materialer og byggeteknikker for å motstå de røffe turene for toppsykling, inkludert mulige sammenstøt og påvirkninger. Oakley-briller har antifog-lag og ventilasjonsteknikker som kontrollerer linsetåking, noe som gir klar sikt i ujevne forhold. Oakley-sykkelvern presenterer et utvalg av sykkelbeskyttelsesutstyr som er designet for å forbedre beskyttelse og ytelse under sykkelturer. Dette sykkelvernet hjelper syklister av forskjellige disipliner og ferdighetsgrupper til å yte godt. Oakley-erstatningslinser leverer samme høykvalitetsoptikk, ytelse og holdbarhet som de faktiske linsene som følger med Oakley-briller. Linsene passer jevnt inn i rammen, og holder riktig passform og komfort med brillene. Oakley mens clothing kommer i stoffer som transporterer vekk fuktighet, som holder deg varm under dynamiske anstrengelser. De kommer i forskjellige stiler, farger og grafikk, som fører til atletisk og uformell bekledning. Oakley-veihjelmer er tålelig nok til å tilfredsstille bransjens sikkerhetsstandarder, noe som gir sikkerhet mot sammenstøt og potensielle skader under veisykling. Disse veihjelmene har ofte aerodynamiske former og profiler for å redusere trekk og forbedre effektiviteten når du kjører med høyere hastighet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk