up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Crankbrothers

Crankbrothers

Allt ( Crankbrothers )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Crankbrothers

Crankbrothers er et fremtredende merke som tilbyr produkter for Sporting Goods-produksjonsindustrien, og det ble etablert i 1997. Merket utvikler og ingeniører toppkvalitets mountainbikedeler og -komponenter som fremmer ytelsen. Merket tilbyr utmerket funksjon gjennom spesifikke design.
Crankbrothers er et respektert og anerkjent merke som produserer hjul, pedaler, droppe-poster, verktøy, pumper og tilbehør. Merket streber etter å designe og tilby produkter av høy kvalitet, kreative og ytelsesorienterte produkter for sykling på fjellet. Crankbrothers kløv veien inn i sykkeldyret gjennom presisjoneringeniørkunst og skapelse. Med et bestemt forpliktelse til å utvikle toppnivå sykkeltilbehør og komponenter, har merket fått større betydning for å tilby produkter som forbedrer sykkelopplevelsen. Kjent for sine ekstreme hjul, verktøy, pedaler og tilbehør, er det æret for å bryte veggene av funksjonalitet og design. Merkets spesielle estetikk, karakterisert av renhet og konsentrasjon om detaljer, representerer dedikasjonen til både ytelse og struktur. Dets innovative produkter har endret sykkellandskapet, noe som har ført til ulike disipliner og stiler for sykling. Fra veisykling til terrengsykling er produktene utviklet for å tåle utfordrende forhold og terreng. Pålitelighet og toppkvalitet er to kjerneaspekter ved dette merket.

Crankbrothers-samling av sko og sykkeldeler

Crankbrothers-pedaler er kjent for sitt unike og kreative design, med en unik åpen plattform-idé som rydder opp med gjørme og stein, som gir konstant ytelse i ulike forhold.
Crankbrothers-sko er laget for å glatt sammenfalle med Crankbrothers-pedalsystemer, som danner en passende forbindelse mellom rytteren og motorcyklen. Crankbrothers-cleats har vanligvis en to-boltsdesign som er konsistent med Crankbrothers-pedalsystemer, som skaper en sikker forbindelse mellom syklistens sko og pedalene. Crankbrothers-sykkelsko har vanndampgjennomtrengelige egenskaper som hjelper med å håndtere temperatur og fuktighet, som holder føttene avslappede og tørre under ekstreme turer. Crankbrothers-mennssko har vanligvis en stiv såle som effektivt sender kraft fra føttene til pedalene, noe som optimaliserer effektiviteten og ytelsen.
Crankbrothers-hjul er lette og hjelper med å redusere rotasjonsvekten, noe som bidrar til raskere akselerasjon og forbedret klatreevne. Crankbrothers-hjul er ofte utviklet for å være konsistent med et bredt spekter av dekkbredder og -høyder, som tilpasser ulike sykkelstiler og -terreng. Crankbrothers-sykkelreservedeler er pålitelige og stolte av syklister, noe som reduserer behovet for regelmessige utskiftninger og tilbyr konstant ytelse på turer. Crankbrothers presenterer et stort utvalg reservedeler for ulike komponenter, som lar syklister finne akkurat de delene de trenger til syklene sine.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk