up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Magura

Magura

Allt ( Magura )

Om Magura

Magura, en pioner innen sykkeldeler, har konsekvent stått for ytelse, presisjon og innovasjon siden oppstarten. Med en rik historie som går tilbake til 1893, har Magura vært en drivende kraft bak fremskritt innen sykkelteknologi. Fra å introdusere hydrauliske felgbremser til å sette nye standarder for fjellsykkelstøtdempere, fortsetter Magura å forme sykkelopplevelsen for entusiaster og profesjonelle.
Maguras arv av innovasjon og ekspertise har forankret posisjonen som leder innen sykkeldeler. Med et bredt utvalg av nøye utformede produkter, fra bremsesystemer og gafler til nødvendige verktøy og reservedeler, fortsetter Magura å forme sykkellandskapet, og gir syklister de verktøyene de trenger for å sykle med tillit og presisjon. Kjent for sin holdbarhet og funksjonalitet, dekker Maguras komponenter et stort spekter, inkludert bremsesystemer, gafler, styrer og reservedeler. Disse delene er designet for å forbedre den totale sykkelopplevelsen, og levere uovertruffen kontroll, komfort og ytelse til syklister over ulike disipliner.

Pioner for ytelse og presisjon i sykkeldeler,

Magura sykkeldeler er synonyme med toppkvalitet og fremtidsrettet ingeniørarbeid. Magura bremseteknikk er nøye håndverket for å sikre sømløs bremsevedlikehold og justering. Disse verktøyene er designet med presisjon og brukervennlighet i tankene, som lar syklister vedlikeholde optimal bremseprestasjon. Fra blødningssett til stempelutbrettere, gjør Magura bremseteknikk bremsevedlikehold til en problemfri oppgave, som bidrar til syklistens sikkerhet og tillit på veien eller stien.
Magura bremsecylinder er hjertet i deres hydrauliske bremsesystemer. Nøye utformet og bygget til nøyaktige standarder, leverer Magura bremsecylindere konsistent stoppekraft og modulering. Maguras dedikasjon til å forbedre sykkelopplevelsen strekker seg til det omfattende utvalget av sykkelverktøy. Fra dempingstuning til styrejusteringer, dekker Magura sykkelverktøy de ulike behovene til syklister. Disse verktøyene gir ryttere muligheten til å vedlikeholde og fininnstille syklene til perfeksjon, og sikre en jevn og behagelig tur hver gang.
Magura gafler og styrer kombinerer avanserte materialer og nøyaktig ingeniørarbeid for å gi superior styring og kontroll. Enten det er å absorbere støt på røffe stier eller å opprettholde stabilitet under høyhastighetsnedkjøringer, tilbyr Magura styrer perfekt blanding av ytelse og komfort for syklister på alle nivåer. Magura forstår betydningen av å holde en sykkel i topp stand. Magura sykkelreservedeler omfatter alt fra pakninger og O-ringer til erstatningsspaker og puter. Disse autentiske reservedelene sikrer at syklister enkelt kan erstatte slitte komponenter, og forlenge levetiden på Magura sine produkter og maksimere ytelsen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk