up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Look

Allt ( Look )

Om Look

Se, en velkjent fransk selskap ble grunnlagt av Jean Beyl i 1951. Hovedkontoret til merket er lokalisert i Nevers, Frankrike. Merket er godt kjent på grunn av produksjonen av alpint binding systemer. Etter en stund, steppet merket inn i verden av sykling, og streber etter å tilby innovative sykkelklær og utstyr. Samlingen av produkter som Look tilbyr, inkluderer sykkelkomponenter, klippløse pedaler og rammer. Superior kvalitetsmaterialer er brukt i produksjonen av disse spesifikke rammene. Start din reise i verden av sykling med ekspertise, har merket redefinert kunsten av sykling siden sin begynnelse. Lansert med en kjærlighet for skapelse og lidenskap for innovasjon, Look smelter eleganse med superior teknologier for produksjon av franske designprodukter. I flere tiår har det drevet makt i design og forme sykkelindustrien, presenterer ekstreme konsepter som klippløse pedaler. Sykkelutstyret som er utviklet av dette merket, tilfredsstiller behovene til syklister og profesjonelle idrettsutøvere. Enhver vare som er skapt av Look er bevis på merkets spesielle fokus på presisjonsteknikk og detaljer. Alle produktene viser ånden av sykling på sitt beste, som karbonfiberrammer som gir utmerket fart til pedaler.

Look's merke sykkelutstyr og klær

Look flaskestativer er lette, stabile, holder flasken sikkert, enkle å få tilgang til og konsekvente med ulike flaske størrelser, noe som forbedrer komfort og hydrering under sykling.
Look sykkelveier er aerodynamiske, lette og laget av materialer som aluminium eller karbonfiber. De må gi distinkt håndtering, behagelig geometri og tilstrekkelig dekkstøtte.
Look sykkellys er lyse, synlige fra ulike vinkler, værbestandige, enkle å montere og har ulike moduser.
Look pedalverktøy er robuste, pakket og tilpasningsdyktige. De har de nødvendige passformene for ulike pedaltyper, et stort grep for effektiv dreiemomenttilførsel og integrerte egenskaper som skiftenøkler eller skruer.
Look bremser har konsekvent stoppekraft, holdbarhet og modulering. De fungerer effektivt i ulike situasjoner, gir enkel justering og reduserer oppbygging av varme.
Look kassetter tilbyr et bredt spekter av girforhold som passer for forskjellige terreng. Effektiv maskinering gir glatte girskift, mens kompatibilitet med ulike drivverk gir versatilitet for syklisters valg.
Look pedaler tilbyr et trygt og komfortabelt miljø for effektiv kraftoverføring. De er holdbare, vektløse og har en pålitelig grep i ulike værforhold.
Look flasker er lekkasjesikre, enkle å trykke og tilbyr et godt grep i flaskestativer. De er laget av BPA-frie materialer som gir trygg drikking, mens en bred åpning gjør det enkelt å rengjøre og fylle på.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk