up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Kask

Allt ( Kask )

Om Kask

Grunnlagt i 2004 har Kask blitt et revet navn innen sykkelhjelmeverden, kjent for sin urokkelige forpliktelse til sikkerhet, innovasjon og stil. Med lidenskap for å beskytte syklister og en dedikasjon til å lage luksuriøse hjelmer, har Kask gradvis vunnet tillit fra ryttere over hele verden. Gjennom årene har Kask opparbeidet seg et rykte for å presse grensene for hjelmeteknologi. Fokuset deres på forskning og utvikling, kombinert med samarbeid med profesjonelle atleter, sikrer at Kask hjelmer fortsetter å utvikles for å møte de stadig skiftende kravene til sykkelvern og ytelse.
Med Kask er sikkerhet og komfort det viktigste. Merkevarens nøyaktige oppmerksomhet på detaljer, innovative funksjoner og stilige designs har styrket sin posisjon som et pålitelig valg for syklister over hele verden. Hos Bikeinn finner du den største samlingen av Kask hjelmer. Uansett om du jager rekorder på veien, tar deg gjennom utfordrende stier eller navigerer i byjungelen, har Kask en hjelm for å holde deg trygg mens du jager din sykkelpassion.

Kask Beskytter din lidenskap siden 2004

Kask Bike Helmets uttrykker merkevarens misjon om å gi ryttere ubetinget sikkerhet uten å gå på akkord med komfort eller estetikk. Disse hjelmene er designet for å dekke behovene til syklister av alle disipliner, slik at alle kan finne den perfekte passformen for sin sykkelstil. Uansett om du er en dedikert landeveissyklist eller en friluftsentusiast, tilbyr Kask et bredt utvalg av alternativer for å imøtekomme dine behov. For det krevende terrenget og de spennende utfordringene til friluftsaktiviteter, tilbyr Kask MTB Helmets overlegen beskyttelse og komfort. Disse hjelmene er konstruert for å tåle de krevende forholdene til sykling på fjellet, med funksjoner som utvidet dekning, avansert ventilasjon og justerbar pasform for å holde deg trygg og kul på stiene.
Kask Road Helmets er et must for landeveissyklister, og tilbyr et aerodynamisk design som maksimerer hastigheten samtidig som den gir nødvendig beskyttelse. Disse hjelmene er håndlaget med presisjon for å sikre optimal luftstrøm og minimal vekt, noe som forbedrer ytelsen på veien. Kasks veihjelmer er stolte av profesjonelle ryttere og amatører. For pendlere og bysyklister tilbyr Kask Urban Helmets sikkerhet og stil i en sømløs kombinasjon. Disse hjelmene har et moderne, byinspirert design samtidig som de opprettholder merkevarens høye sikkerhetsstandarder. Med byhjelmer fra Kask, kan du trygt navigere i bygatene og vite at du er beskyttet uten å gå på akkord med utseendet. Merkevarens forpliktelse til eksellens gjelder for hele utvalget av Kask Cycling Helmets. Merkevarens dedikasjon til kvalitet og innovasjon er tydelig i hver hjelm de produserer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk