Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Pjäxor

Pjäxor

Hitta ett brett utbud av Pjäxor-produkter för skidor. Upptäck de bästa erbjudandena på snowinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Skidskor

Märken i Skidskor

Hur väljer man skidskor?

Tillbehör och reservdelar

Tillbehören och reservdelarna till pjäxor är ett måste för skidturer. Tillbehören och reservdelarna till pjäxor inkluderar pjäxgrepp, innersulor, häl och tågrepp, etc. Stöveldragen är stötar på sulan på en pjäxa eller på en exteriör förlängning av en pjäxa som ger extra grepp på vått eller halt underlag. Innersulor är delar av tyg som sitter inuti dina stövlar för extra bekvämlighet, värme och en mer passform. Ett häl och tåskydd är skapat för att avlasta trycket från hälen och tån.

alpin skidåkning

Alpina pjäxor har utvecklats för att ge optimal hantering och implementering för alpin skidåkning. De har en specificerad ryggrad på baksidan av pjäxan, så skidåkning och vandring kommer att vara svårt eftersom det i sig placerar dig i en skidposition. Dessa stövlar presterar med en alpin bindning. Alpina pjäxor är en mycket viktig del av denna typ av skidåkning. Dessa stövlar finns i en mängd olika storlekar och nyanser. Dessa stövlar håller dina fötter varma och bekväma för de kalla förhållandena i de snöiga kullarna. Du kan köpa dessa stövlar från Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Fischer , Full Tilt , K2 .

Längdskidåkning

Längdskidpjäxor har skapats för att ge ditt stöd under din längdskidåkning. Dessa pjäxor är bäst för att åka skidor såväl utför som uppför. Längdskidpjäxorna är konstruerade som en vanlig pjäxa men har ett gångläge bak så att du kan ta bort manschetten. Vanligtvis kan du byta sulorna och de kan fungera med båda bindningarna. Dessa stövlar finns i en mängd olika storlekar och nyanser. Dessa pjäxor hjälper dig att njuta av din längdskidåkning och skidåkning.

Skidturer

Turistpjäxor håller vikten runtom och är gjorda av slitstarkt material, krokar och vaddering. Ju mer hållbara stövlarna är desto mer förbättrar du prestandan. De innehåller en gångmetod på baksidan av stöveln som tillåter gång, vilket ger en stor rörelsekapacitet. Dessutom har de en bottensula som är gungad för ett bättre grepp. De överensstämmer med bindningar och kan endast användas med bindningar skapade för att ta en lutad sula. Ski Touring pjäxor har normalt innersulor i tån och hälen för att ge dig en bekvämare skidupplevelse.