up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Vilka är de bästa skidstängerna?

Turiststänger för skidåkning

Skidstänger kan vara en bra väg. De ger dig tillgång till de mest höga avstånden i vinterterrängen, vilket ger välbehövlig hastighet och balans. Turiststänger presenteras i antingen specificerad längd eller anpassningsförmåga och är normalt gjorda av aluminium eller syntetiskt material. Många skidstavar är tillverkade med förlängda gummihandtag, som ger ett urval av olika greppsituationer. Du kan köpa de bästa skidstävarna från Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Black Diamond .

Bästa turskidstavar

Här är några av de bästa turskidstavarna:

Black Diamond Touring skidstavar

Black Diamond skidstänger är skapade för dem som är villiga för ett äventyr. Fiberstångsstrukturen kompenserar kraft och vikt så att du kan vara säker på att de kommer att hålla upp till din rörelsenivå. Vidare betonar dessa stolpar bågar som släpps ut med en viss mängd tryck, ett säkerhetselement som skyddar dina händer, axlar mot risken för en halka eller krasch.

Rossignol skidstänger

Rossignol skidstänger betonar en anpassningsbar design, vilket gör dem hanterbara att samlas bort när de inte används. Den kommer med en solid pulverkorg.

Atomic Ski Touring Stavar

Den primära aluminiumstrukturen hos Atomic turiststavar möjliggör lättviktsutförande utan att kompromissa med stabiliteten, och ett speciellt utvecklat ergonomiskt grepp ger lätthet i alla landskap hela dagen. Dessa stavar har ett stadigt handtag som ger ett ordentligt grepp under riskfyllda spår.

clouse menu Stänga