up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

SPARA PENGAR GENOM ATT KONFIGURERA DITT PAKET

load

Vilka är några av de bästa turpjäxorna?

Skidturskängor

Skidturskängorna kommer med en uppvisning av anpassade egenskaper. Visionen bakom dessa stövlar är att formulera en bästa, vadderade känsla runt ankeln och hälen.

Touringpjäxor från Atomic

Touring skidskorna från Atomic har skapats för att ge tillräcklig kontroll och prestanda för skidåkning. De har en stabil krön längst ner på pjäxan, så att åka skidor och åka skidor kommer inte att vara svårt eftersom det så småningom sätter dina fötter för skidturen. Atomic Touring Boots uppträder med olika landskap. Atomic touring boots ger dig spänst och komfort under skidturer även på svåra stigar.

Salomon Touring Boots

Salomon Touring Boots har högkvalitativ uthållighet och ett styvt, hanterbart skal. Skalet modifierar alla funktioner du har kommit att kräva från en högpresterande touringboot och det vadderade fodret på Salomon Touring Boots använder en trögflytande substans som sätts in i fodret för att fylla utrymmen i foten och sulan. Du kan köpa de bästa skidturskängorna från Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Head .

Dynafit Touring Boots

Dynafit Touring Boots är riktade mot fullständig avkoppling. Dess struktur föredras av lokala och professionella skidåkare som tittar efter en tillräcklig passform, som vill ha extra komfort och utrymme som är en prioritet. Fodret och värmeregulatorns beläggning på Dynafit Touring Boots kan hjälpa till att hantera passformen och kommer snabbt att lösa en omfattande mängd olika skidturer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga