up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Vilka är de bästa turhjälmarna?

Hjälm från Atomic Revent

Atomic Revent hjälmen levererar en säkerhetslösning för huvudet i ett stycke. Integrerad, lätt avtagbar och du kan byta ut visiren. Denna hjälm ger komfort och passar perfekt för huvudet och ögonsäkerheten direkt ur lådan. Atomic Revent hjälmen kommer i ett brett spektrum av storlekar och nyanser. Denna hjälm är mycket hållbar och rimlig i kostnad.

Hjälm från Atomic Savor

En Atomic Savor hjälm kombinerar fördelarna med att använda en glasögon. Komforten är bekräftad, inte bara för användare av specificerade glasögon. Dessutom ger Atomic Savor Helmet tydliga omfattningar av sikt, vid exakt tidpunkt och ger säkerhet mot vind och duggregn. Denna hjälm är designad som en klassisk glasögon; linsen kan bytas inom några ögonblick genom att helt enkelt använda de sammanslagna spännena.

Dynafit Radical hjälm

Dynafit Radical Helmet är bekväm och ganska ventilerad. Denna hjälm har flexibla remmar och placerar den tillsammans med skumfodret. Det har varit möjligt att göra en lättviktshjälm med avancerad strukturell stabilitet och en avancerad grad av vrakskydd.

POC Obex hjälm

POC Obex hjälmen är designad för personer som vågar sig ut på bergssluttningarna. Strukturen i formen håller vikten på en lägre nivå för fullständig bekvämlighet, och det släta skumfodret ger vrakmotstånd i händelse av en olycka. Kanalerna för luftflöde som finns i POC Obex Helmet ger bra ventilation och fodret är separerbart och kan tvättas. Du kan köpa skidturshjälmar från Atomic , Dynafit , POC , Bca , Salewa .

clouse menu Stänga