up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

SPARA PENGAR GENOM ATT KONFIGURERA DITT PAKET

load

Hur väljer man alpina skidbindningar?

Skidbindningar är en av de viktigaste delarna av skidutrustningen som inte bara förhindrar oönskade försläpp utan också låter dina pjäxor släppa säkert när du faller. Skidbindningar hjälper också till att förebygga skador, därför bör du välja rätt skidbindningar. Dessutom säljs vissa skidor med och utan bindningar. Det är viktigt att se till att dina skidbindningar matchar din typ av skidåkning, fysiska byggnad, förmågasnivå och kompatibilitet med dina skor. Salomon , Atomic , Head , Fischer och K2 är de ledande tillverkarna av alpina skidbindningar.

När det kommer till att välja alpina bindningar måste du bestämma bredden på dina skidor och DIN inställningarna vanligtvis utförda av en skidbindningstekniker: pris, vikter, stackhöjd, "DIN" släppvärde, "BSL" justeringsintervall, tå och hälelasticitet/resa och stövelkompatibilitet.
När du köper alpina bindningar från Atomic behöver du inte heller ta hänsyn till prestanda i uppförsbacke kontra tillförlitlighet och säkerhet i utförsåkning. Här är uppgiften att välja rätt par av Marker Alpine Bindings för de alpina skidåkningsbehoven som är lätta nog för att underlätta för dig att röra dig fritt men kraftfull nog att tillgodose din åkstil också.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga