up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Pjäxor

Längdskidåkning

()

SPARA PENGAR GENOM ATT KONFIGURERA DITT PAKET

load

Vilka är några bästa längdskidpjäxor?

Nordiska pjäxor

De nordiska pjäxorna har en lätt struktur, är bäst för backcountry skidåkning och är gjorda av ett fotvänligt material. Dessa pjäxor har ett kolinfunderat överdrag och slät texturmanschett, de nordiska pjäxorna har ett touringfoder med slät stoppning som smälter samman termoformbart skum med en specifik värme. Dessa pjäxor är pålitliga vanliga skidturskängor som har utmärkt hälgrepp på grund av sin inre krok och underbara rörelseförmåga för skidåkning.

Salomon Nordic Skidskor

Salomon Nordic Ski Boots erbjuder offpisttolkning med en portion avkoppling. Denna unikt skapade stövel passar perfekt till strängen av vanliga stövlar. Det uthålliga skalet och manschetten på Salomon Nordic Ski Boots, konstruerade med smidigt tyg, är gjorda för robust utförsåkning, layouten med dubbla klämmor med en båge med stor kapacitet justerar din säkerhet och den flexibla framåtlutade du är på toppen av varje kurva . Dessa stövlar ger dig komfort såväl som värme.

Rossignol Nordic Ski Boots

Rossignol Nordic Ski Boots har en studiehybriddesign och blandar den med egenskaper, som ett exteriört gångläge. De nya Rossignol nordiska skidskorna presenterar ett omfattande skidsteg samtidigt som de passar backcountry skidåkning och komprimerar upp smalbenet. Medan dess foder är kopplat till en mer förhöjd volympassning och låter skalet åka säkert. Du kan köpa de bästa backcountry pjäxorna från Salomon , Atomic , Rossignol , Fischer , Lange .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga