Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Pomoca

Information för Pomoca
"Pomoca är ett schweiziskt märke för klätterhudar som erbjuder skidturerprodukter i över 75 år. Pomoca har blivit ihågkommet som en referens i skidhudar. Företaget fortsätter kontinuerligt att skapa kreativa och teknologiskt ledande produkter, från tillbehör till banbrytande förlängningssystem. Pomoca är ett känt varumärke inom utomhusupplevelse och bergsklättring, hyllat för sitt löfte om att tillverka högpresterande klätterhudar och tillbehör. Med en arv som sträcker sig över årtionden har Pomoca pressat gränserna för skapande och kvalitet, vilket har lett till dess framstående som ett betrott namn bland bergsklättrare och backcountry-älskare.
Utöver klätterhudar erbjuder Pomoca en kollektion av tillbehör och utrustning, inklusive stegjärn och skyddsutrustning, vilket ytterligare förbättrar säkerheten och lyckan för bergsklättrare. Oavsett om du är en alpinist som bestiger höga klippor eller en ivrig backcountry-skidåkare som siktar på orörd snö, är Pomoca din betrodda följeslagare för de bästa bergsklättringsbehoven, som garanterar enastående prestanda och pålitlighet i varje äventyr. Utforska jorden med självförtroende, med vetskap om att du har det bästa inom branschen som stödjer din stigning. Varumärket prioriterar miljövänliga metoder i sin produktion, i syfte att minska sin miljöpåverkan och främja pålitlig utomhusutforskning.

Pomocas kollektion av skidutrustning och tillbehör

Pomocas skidhudar är byggda för att klara av de stränga förhållandena i alpina miljöer. De högkvalitativa tygerna och byggnadsmetoderna som används i deras tillverkning ger hållbarhet och lång livslängd, även under extrema förhållanden. Pomocas skidhudar balanserar glid och grepp på ett sätt som tillåter skidåkare att spara energi under stigningen samtidigt som de behåller god utförsåkning.
Pomocas rullhudar är remsor av material som fäster på skidans botten för att ge fäste vid klättring och förhindra att skidorna glider tillbaka. De är ett viktigt verktyg för skidåkare och bergsklättrare som behöver klättra i branta och isiga terränger. Texturen på klätterhudar har små fibrer eller skåror som tillåter skidan att glida när man rör sig uppför.
Pomocas skidtillbehör är utformade för att komplettera klätterhudar och förbättra skidupplevelsen. Tillgängligheten av olika tillbehör kan variera beroende på ditt område och den aktuella produktlinjen från Pomoca.
Pomocas tillbehör för skidbindningar är utvecklade för olika skidgrenar, inklusive turskidåkning, alpinskidåkning och freeride-skidåkning.
Pomocas vaxer är utformade för olika temperaturintervall, så välj vax som passar dina behov. Pomocas ryggsäckar föredras ofta för sporter som bergsklättring och backcountry-skidåkning, där det är viktigt att minska vikten."