up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Pjäxor

Tillbehör och Reservdelar

()
load

Vad är några rätta delar till skidskor?

Dragkraft för pjäxor

Dragkraft för pjäxor gör att du kan kliva tryggt och bekvämt med dina pjäxor. Deras spetsiga form i slutet gör fotens rörelse mer hanterbar och deras asymmetriska stegjärnsstrategi gör vandring på snö säker. Pjäxornas dragkraft ger dig ett fullständigt grepp på det våta och hala underlaget och under din skidtur.

Skidpjäxfoder

Pjäxfodret är den del av pjäxan som de flesta individer saknar men är utan tvekan den viktigaste delen av pjäxan. Dess syfte är att hålla foten i det hårda plastöverdraget. Pjäxfodret ger orörlighet och lindrar pjäxornas heta punkter.

Boots dämpande gelminne

Stövlarnas dämpande gelminne är vanligtvis konstruerade av lättviktsmaterial blandat med ett mjukt gellager för att bufferta fötterna. Stövlarnas dämpande gelminne är ett lämpligt substitut för styva innersulor som är smärtsamma att bära.

Stövlar mjuk plös

Boots mjuka tunga är en stödjande smidig plös som fungerar mycket bra för både vandring och skidåkning. Även om du kan hålla in den för att stiga upp, kan den också frigöras med stövlarnas mjuka Tongue system, som lämnar dig utan nacke, mer betydande rörelser och mer utrymme att andas. Du kan köpa dessa tungor från Atomic , Rossignol , Dynafit , Black Diamond , Fischer .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga