up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Snowboards

Snowboardbindningar

()
load

Hur väljer man snowboardbindningar?

Snowboardbindningar är en fantastisk utrustning som överför energi och matchar din kroppsrörelse för exakt kontroll och balans. När de är korrekt matchade till dina stövlar, körstil och snowboarddesign, fungerar Salomon Snowboard Bindings som den mest kraftfulla utrustningen som håller dig igång i backarna.
Det viktigaste tipset att tänka på när du köper snowboardbindningar är att matcha dina bindningsflex med flexen i dina stövlar. Nybörjare och freestyle åkare väljer i allmänhet bindningar med korta, mjuka och flexibla högryggar för en genomsnittlig åktur och snabb återhämtning när de utför hopp och trick. Avancerade och professionella skidåkare föredrar bindningar med styva högryggar för mer kontroll i hög hastighet i branta terränger. Du kan köpa Burton Snowboard Bindings Woman från Salomon , Rossignol , Head , Burton och Union .

Typer av snowboardbindningar

Det finns två typer av snowboardbindningar;

Rembindningar
Det är den vanligaste typen av snowboardbindning. Den har remmar som fästs för att säkra stövlarna och kontrollera att högryggar inte rör sig. Det finns flera justeringsalternativ i Nitro Snowboard Bindings remmen som du kan ställa in för optimalt stöd och dämpning. Rembindningar är lämpliga för både fastböjande och mjuka stövlar.

Speed Entry bindningar
Hastighetsingångsbindningarna liknar rembindningarna men de tillåter snabb och enkel in och ut boost åtkomst tack vare dess lutande högryggar. Dessa bindningar föredras av många skidåkare eftersom de har ett oksystem som applicerar ett jämnt tryck över fötterna.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga