up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur väljer man snowboardskinn?

Rätt par snowboardskinn kan ge nöje till ditt äventyr i backcountryn. Snowboardskalen ger täckning som säkerställer bättre grepp för att hjälpa dig att hålla dig på de isiga skinnspåren med mer stabilitet. Det finns massor av olika storlekar och utformningar av snowboardskinn som finns på marknaden och gör det lite förvirrande att köpa rätt. Till exempel kategoriseras snowboardskinn efter längd, bredd och förskurna. Förr i tiden var snowboardskinn oftast gjorda av djurskidor. Men på senare år har skinn gjorts av syntetiska material som nylon och mohair. Materialet i snowboardskinn spelar en viktig roll för glid, dragkraft, hållbarhet och prestanda. Burton och Black Diamond erbjuder det bästa utbudet av skinn.

Snowboard hudlängd

Längden på snowboardskinn mäts som längden på din splitbräda. Det finns flera olika längdområden av skinn med förinstallerade svansfästesystem som låter dig finjustera passformen till brädans längd. Vissa skinn säljs i enhetliga längder och du behöver trimma själv efter längden på din bräda med hjälp av verktyget. Dessa skinn kan inkludera ett svansfästesystem som du kan installera efter att du trimmat skinnen.

Bredd på snowboardskinn

Oftast erbjuds skinnen i en enda bredd så att du enkelt kan trimma dem för att passa formen på din bräda. Om du hittar olika bredder på skinn, välj bredare skinn eftersom de ger bättre grepp och täcker mer av din delade brädbasen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga