Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Burton

Information för Burton
Grundades 1977 av Jake Burton Carpenter har Burton etablerat sig som ett banbrytande och ikoniskt märke i världen av snowboard och skidåkning. Med ett djupgående engagemang för innovation, kvalitet och design har Burton ständigt drivit gränserna för vinteridrottens utrustning. Vad som började som en liten verksamhet i ett Vermont-ladugård har vuxit till ett globalt erkänt namn som är synonymt med ledande snöutrustning och kläder. Oavsett om man schasar ner sluttningarna eller njuter av après-skiscenen kan man lita på Burtons skidkläder för att erbjuda både funktion och mode. Med noggrannhet när det gäller dragkedjor, ventilation och justerbara funktioner erbjuder Burtons skidkläder en exceptionell komfort och skydd i utmanande väderförhållanden. Konstruerad för att klara de tuffaste alpinförhållandena erbjuder Burton olika passformer och isoleringsnivåer.

Pionjär inom Snowboarding och Skiutrustning Sedan 1977

Burton skidjackor kombinerar teknisk expertis med stilig design, så att alla skidåkare kan prestera sitt bästa medan de ser bra ut. Dessa jackor har avancerade vatten- och andningsbara material, isolerade foder och ett sortiment av bekväma fickor för förvaring. Burton mäns skidjackasamlingar återspeglar en perfekt blandning av robust hållbarhet och samtida stil. Från slanka, minimalistiska design till modiga mönster erbjuder Burton mäns skidjackor både erfarna skidåkare och stilmedvetna äventyrare. Konstruerad med fokus på både prestanda och elegans erbjuder Burton kvinnors skidjackor ett brett utbud av valmöjligheter. Dessa jackor är skräddarsydda för att passa den kvinnliga formen bekvämt samtidigt som de erbjuder samma högpresterande funktioner som deras manliga motsvarigheter.
Burton skidbyxor är konstruerade för att hålla skidåkare varma, torra och bekväma i kalla och snöiga förhållanden. Med vatten- och vattenavvisande material, förstärkta sömmar och justerbara midjeband är dessa byxor ett nödvändigt inslag i alla skidåkares garderob. Burton handskar är designade för att skydda händerna från elementen samtidigt som man behåller fingerfärdigheten. Konstruerad med avancerade material, ergonomisk design och touchscreen-kompatibilitet garanterar dessa handskar att skidåkare kan hantera utrustning och enheter utan att ta av sig handskarna.
Särskilt utformad för att förbättra komfort och prestanda erbjuder Burton skisockar stövlar som andas, dämpning och stöd. Dessa strumpor är designade för att förhindra blåsor, reglera temperaturen och säkerställa en tight passform inuti skistövlarna. Burton skisockar finns i olika tjocklekar för att passa olika skiföredrag och förhållanden. Burtons skidväskor är konstruerade för att transportera skidor och annan utrustning säkert och bekvämt. Med vadderade fack, hållbara material och ergonomiska handtag erbjuder dessa väskor skydd under resan och förvaring. Burton skidoveraller ger en extra isolerings- och skyddslager för skidåkare. Dessa skidoveraller erbjuder täckning från midjan och neråt och är utrustade med justerbara remmar, generösa fickor och vattenavvisande material.