up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Drift Spelstol DR250R

Drift Spelstol DR250R

Drift Spelstol DR250R

Drift Spelstol DR250R

Drift Spelstol DR250R

Drift Spelstol DR250R

plus
Drift

Drift Spelstol DR250R

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Drift Spelstol DR250R

4D armstöd. Njut av långa spel utan att oroa dig för något annat än seger. DR250: s bekväma armstöd är justerbara i höjd och sidovinkel och kan också justeras framåt eller bakåt och vänster och höger. Dessutom har de extra vaddering för att stödja armbågar och underarmar med maximal komfort.

Högkvalitativa material:
DR250 har en robust struktur täckt av skumpolstring och polyuretan. Denna professionella stol har tillverkats av hållbara material av hög kvalitet, med en obefläckad finish, vilket ger den en trevlig touch och gör den till den bästa allierade under timmar och timmar framför datorn.

Klass 4 kolvar:
DR250 klarar en hög vikt, upp till 150 kilo, tack vare sina solida klass 4-kolvar.

Nylonhjul och metallbotten:
Utmärkt stabilitet och extremt jämn rörelse. Metallbotten med matt yta är utformad i stjärnform, vilket möjliggör korrekt fördelning av nylonhjulen.

Lutningsstol:
Vippstolen DR250 hjälper dig alltid att hålla en rätt hållning, för allt om denna spelstol har ergonomiskt utformats så att du bara lider i strävan efter seger.

Justerbar höjd:
DR250 är perfekt för lek eller arbete. Du kan justera höjden så att den passar perfekt vid ditt spelbord och andra utrymmen, och anpassar den alltid efter dina behov.

Slät och lutande ryggstöd:
Det innovativa släta ryggstödet, utan hål, kan lutas från 90 till 135 grader tack vare den integrerade fjärilsmekanismen, vilket gör den perfekt att koppla av och vila mellan spel och hitta den perfekta vinkeln varje gång.

Kuddar i ländryggen och nacken:
För bättre ergonomi innehåller DR250-spelstolen två kuddar, en för ländryggen och en för nacken, vilket garanterar en korrekt hållning under många långa timmar på datorn.

4 färger att välja mellan:
Det kommer inte vara lätt för dig att välja mellan dess fyra nyanser: blå, röd, grön och svart, den senare med detaljer i kolfiber.


Specifikationer:

Referens: DR250
Yttermaterial: Slätt PU-konstläder av hög kvalitet
Inre material: Fullformat skum. 65 kg / m3 densitet
Armstöd: Foder i polyuretan i konstläder målade i svart | Extra vadderad, justerbar (4D)
Bas: Typ: stjärna | Ytbehandling: matt svartmålad | Mått: 700mm
Hjul: Material: nylon
Gaslift: 80 mm kolv | Klass 4 | Målad i svart
Ryggstöd: 90 135º justerbar
Kuddar: Cervikal och ländryggen
Lutning: Fjärilsmekanism
Allmänna mått: 74,5 x 129 138 x 56 cm (bredd x höjd x djup)
Nettovikt: 24 kg
Maximal vikt som stöds: 150 kg (Maximal vikt som stöds medan den inte lutar sig)
Drift Spelstol DR250R har 100% pengarna tillbaka garanti. Om du på grund av vilken orsak som helst inte är helt nöjd med din Drift Spelstol DR250R som du köpt på techinn, har du 30 dagar på dig att returnera den från det att du fått varan levererad till dig. Dessutom kan du i vår elektronik och datorerbutik online upptäcka ett brett utbud av märket Drift och komplettera din order med elektronik och datorerprodukter, alltid till bästa pris.

Funktioner Drift Spelstol DR250R

Färg
Svart
Produkttyp
Stolar

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up