up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Fenix Laddningsbart Batteri ARB L18 3400

plus
Fenix

Fenix Laddningsbart Batteri ARB L18 3400

Produktbeskrivning Fenix Laddningsbart Batteri ARB L18 3400

Fenix ARB L18 3400 är en hög kapacitet 18650 Li-laddningsbar med en skyddskrets i anoden för att förhindra kortslutningar, överladdning / urladdning och överhettning. Batteriet inkluderar även tryckavlastningsventiler som driver ut avfallsgas i det sällsynta fallet med en intern kortslutning som förhindrar en explosion.


Funktioner:


ARB L18 3400 uppladdningsbart batteri
3400mAh hög kapacitet
Skyddskretsar för att förhindra kortslutningar
Tryckventiler för att förhindra explosioner
500 laddningscykler
Spänning: 3,6V
Laddningsström: Rekommenderad 1A, högst 2A


Specifikationer:

Vikt: 1,8 ounces (50 g)
Storlek: Längd: 2,7 ″ (69 mm) Diameter: 0,7 ″ (18,6 mm)
Säljs per enhet


Fenix Laddningsbart Batteri ARB L18 3400 är den perfekta produkten för att nå dina elektronik och datorermål. Komplettera din order med andra relaterade Batterierprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Elektricitetprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på techinn! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från Fenix som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

Funktioner Fenix Laddningsbart Batteri ARB L18 3400

Färg
Svart
Orange
Batterier
Uppladdningsbar

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Trummor

-

Tydligen verkar batteriet vara av bra kvalitet.

Fexix-batterier

-

Jag köpte 2, det här märket är topp, med mycket kvalitet. Jag har också ficklampan

Supernöjd

-

När jag köpte min ficklampa här letade jag också efter råd angående batterier att använda. Det var verkligen mycket upplysande. Jag är supernöjd!

Oslagbar kombination

-

När du köper ett batteri som ska appliceras på en apparat, vill du ha kvalitet och hållbarhet. Det är vad dessa celler har. Tillförd kvalitet på service och snabbhet och information om leverans och vi har en oslagbar kombination!

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up