up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

HP Bläckpatron 305 XL

HP Bläckpatron 305 XL

HP Bläckpatron 305 XL

HP Bläckpatron 305 XL

HP Bläckpatron 305 XL

HP Bläckpatron 305 XL

HP Bläckpatron 305 XL

HP Bläckpatron 305 XL

plus
HP

HP Bläckpatron 305 XL

Produktbeskrivning HP Bläckpatron 305 XL

Skriv ut skarp text och livliga färgfoton för hem och små företag med HP Original bläckpatroner. Välj mellan patronstorlekar för att matcha din utskriftsvolym och budget.


Funktioner:

Få ut det mesta av din HP-skrivare - och ditt bläck. Skriv ut de högkvalitativa dokumenten och lagra kvalitetsfoton du behöver med HP Original bläckpatroner. Beroende på HP 305XL originalbläckpatroner med hög avkastning som är speciellt utformade för din HP-skrivare för högvolymutskrift.
Lita på HP Original Bläckpatroner för att leverera utskriftsprestanda. Hjälp dig med att säkerställa skarpa, livliga utskrifter för hem, skola och arbete med patroner byggda och testade med din HP-skrivare och utformade för att underlätta användningen.
Spara tid och pengar med HP Originalpatroner och direktbläck, HP: s bläckleveransservice som automatiskt levererar bläck rätt när du behöver det.2,3 Få utskrifter av högsta kvalitet och aldrig slut på bläck


Specifikationer:

Bläck droppe:
17,9 pl

Bläcktyper:
Pigmentbaserat

Sidavkastning (svartvitt)
~ 240 sidor

Sidnot för fotnot:
Testat i HP ENVY 6000 Allt i en skrivarserie. Ungefärligt genomsnitt baserat på ISO / IEC 24711 eller HP-testmetodik och kontinuerlig utskrift. Den faktiska avkastningen varierar avsevärt beroende på innehållet på tryckta sidor och andra faktorer.

Driftkrav:
Drifttemperaturens omfång:
5 till 35 ° C
Förvaringstemperatur:
40 till 80 ° C
Luftfuktighetsområde utan drift:
8 till 90% relativ fuktighet

Mått och vikt:

Paketets mått (B x D x H)
113 x 37 x 115 mm
Paket vikt:
~ 0,05 kg

Vad finns i boxen:
HP 305XL svart, svart svart originalpatronLetar du efter HP Bläckpatron 305 XL? På techinn kan du hitta alla typer av Bläckpatronerprodukter från de bästa märkena. Till exempel från HP, ett ledande märke inom den här industrin och som garanterar den bästa tillverkarkvaliteten. Vänta inte längre utan utrusta dig med produkter från vår elektronik och datorerbutik online.

Funktioner HP Bläckpatron 305 XL

Färg
Svart
Produkttyp
Bläckpatroner
Kompatibilitet
HP

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Så pålitlig

-

Kom så mycket snabbare än väntat. Glad att veta att jag har en pålitlig källa för bläck!

Hp305xl

-

Bra produkt och bra service. Kom perfekt i tid.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up