up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Magura

Magura

Allt ( Magura )

Märkesinformation för Magura

Magura, en pionjär inom cykeldelar, har stått för prestanda, precision och innovation sedan dess tillkomst. Med en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1893 har Magura varit en drivande kraft bakom framsteg inom cykeleteknik. Från att ha introducerat hydrauliska fälgbromsar till att sätta nya standarder för fjädring av mountainbikes, Magura, fortsätter att forma cykelupplevelsen för entusiaster och professionella.
Maguras arv av innovation och excellens har försäkrat dess position som ledare inom cykeldelar. Med ett brett utbud av noggrant designade produkter, från bromssystem och gafflar till viktiga verktyg och reservdelar, Magura, fortsätter att forma cykelandscapet och erbjuder cyklister de verktyg de behöver för att kunna åka med självförtroende och precision. Kända för sin hållbarhet och funktion, Maguras delar omfattar ett stort område, inklusive bromssystem, gafflar, styren och reservdelar. Dessa delar är designade för att förbättra den totala cykelupplevelsen och leverera oöverträffad kontroll, komfort och prestanda till cyklister inom olika discipliner.

Pionjärprestanda och precision inom cykeldelar,

Maguracykeldelar är synonymt med toppkvalitet och innovativ teknik. Magurabromsverktyg är noggrant utformade för att säkerställa smidig bromsunderhåll och justering. Dessa verktyg är designade med precision och användarvänlighet i åtanke, vilket gör att cyklister kan hålla optimal bromsprestanda. Från blödningssatser till spridare för pistonger, Magura-bromsverktyg gör bromsunterhåll till en stressfri uppgift, vilket bidrar till förarens säkerhet och förtroende på vägen eller spåret.
Magurabromsylindern är hjärtat i deras hydrauliska bromssystem. Noggrant utformad och byggd enligt exakta standarder levererar Magurabromsylindrar konsekvent bromsstoppskraft och modulering. Maguras engagemang för att förbättra cykelupplevelsen sträcker sig till dess omfattande utbud av cykelverktyg. Från fjädringstillpassning till justering av styren, Maguracykelverktyg tillgodoser de diversifierade behoven hos cyklister. Dessa verktyg ger förare möjlighet att underhålla och finjustera sina cyklar till perfektion, vilket säkerställer en mjuk och njutbar åktur varje gång.
Maguragafflar och styren kombinerar avancerade material och noggrann teknik för att ge överlägsen hantering och kontroll. Oavsett om det är att absorbera stötar på ruffiga stigar eller att upprätthålla stabilitet under höghastighetsfärder, erbjuder Magurastyren en perfekt balans mellan prestanda och komfort för cyklister på olika nivåer. Magura förstår vikten av att hålla en cykel i optimal kondition. Maguracykeldelar omfattar allt från packningar och O-ringar till ersättningsreglage och skivor. Dessa äkta reservdelar säkerställer att cyklister lätt kan ersätta slitna komponenter, förlänga livslängden på sina Magura-produkter och maximera prestanda.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga